Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φίδι κουλουριάστηκε γύρω από κροκόδειλο για να του σπάσει τα κόκαλα - Αυτό που συνέβη ξαφνικά... (video)

Μάχη μέχρι θανάτου!

5 Μαΐου 2023 13:02
Φίδι κουλουριάστηκε γύρω από κροκόδειλο για να του σπάσει τα κόκαλα - Αυτό που συνέβη ξαφνικά... (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ένα φίδι μήκους δύο μέτρων και ένας κροκόδειλος μπλέχτηκαν σε μια μονομαχία δίχως αύριο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το επικίνδυνο ερπετό έχει κουλουριαστεί γύρω από το αμφίβιο για να του σπάσει τα κόκαλα, να του προκαλέσει ασφυξία και να το καταβροχθίσει.

Η μάχη διακόπηκε κι έτσι ο κροκόδειλος που έμοιαζε καταδικασμένος, σώθηκε από τους χωρικούς. Και τα δύο ζώα στη συνέχεια αιχμαλωτίστηκαν κι αφέθηκαν ελεύθερα, μακριά από κατοικημένη περιοχή. Δείτε επίσης, μια θανάσιμη μάχη ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και ανακόντα.

Φίδι εναντίον τεράστιας σαύρας: Ποιος θα επιβληθεί;

Μια επισκέπτης στο εθνικό πάρκο Kruger στη Νότια Αφρική είχε τη μοναδική ευκαιρία ν’ απαθανατίσει τη φοβερή μάχη ανάμεσα σε μια τεράστια σαύρα κι ένα φίδι.

Συγκεκριμένα, η 49χρονη Κρίστι ΝτεΛάνγκε επισκέφτηκε το καταφύγιο Μάλα Μάλα μαζί με την οικογένειά της τον περασμένο Μάρτη.

«Καθόμουν στη βεράντα και διάβαζα ένα βιβλίο όταν άκουσα έναν θόρυβο. Το επόμενο πράγμα που είδα ήταν ένα τρίγωνο από ερπετά» ανέφερε η Κρίστι. Δείτε επίσης: Φρίκη: Η στιγμή που φίδι δαγκώνει 16χρονο στο πρόσωπο (Video)

«Ούτε η σαύρα ούτε το φίδι ήταν διατεθειμένα να τα παρατήσουν και στα σίγουρα θα ήταν μια μάχη μέχρι θανάτου για τα δύο ερπετά» συνέχισε η Κρίστι στο Latestsightings.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, η αναμέτρηση συνεχίστηκε για περίπου δύο ώρες ακόμη, με τον έναν από τους δύο «μονομάχους» να καταλήγει στο στομάχι του άλλου. Άραγε ποιος νίκησε;

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σκληρή μάχη – Μεγάλη αράχνη παλεύει με θανατηφόρο φίδι

Μπροστά σ’ ένα μοναδικό θέαμα βρέθηκε μία γυναίκα, η οποία είδε στην αυλή του σπιτιού της μία τρομερή μάχη, ανάμεσα σε δύο από τα πιο θανατηφόρα όντα που υπάρχουν στην περιοχή. Μάλιστα, άμεσα πήρε την κάμερά της και ξεκίνησε να καταγράφει την μάχη.

Το περιστατικό έγινε στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην περιοχή Μπέρτον της Αδελαΐδας, όπου η γυναίκα είδε μία κοκκινόμαυρη αράχνη να μάχεται μ’ ένα μωρό μαύρο φίδι. Παράλληλα κάλεσε τους ειδικούς, προκειμένου να απομακρύνουν τα δύο θανατηφόρα όντα.

Σύμφωνα με τον Ρόλι Μπάρελ, η αράχνη έδειξε τρομερή «στρατηγική» κατά τη μάχη, μια και ύφανε μπόλικο ιστό στο στόμα του φιδιού, προκειμένου να μην μπορεί να το ανοίξει και να την δαγκώσει και στην συνέχεια του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί το φίδι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share