Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Από τη μια είναι καλό να καπνίζεις, από την άλλη όχι... Το καμένο ανέκδοτο της ημέρας (3/5)

Έχει ένα point...

3 Μαΐου 2023 17:45
Από τη μια είναι καλό να καπνίζεις, από την άλλη όχι... Το καμένο ανέκδοτο της ημέρας (3/5)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το AthensMagazine.gr παρουσιάζει για ακόμη μία φορά το καμένο ανέκδοτο της ημέρας με μία νέα... αδιανόητα κρύα δημιουργία χρήστη του διαδικτύου, που ελπίζουμε να σας αρέσει και να την αγαπήσετε όσο και την προηγούμενη!

–Από τη μια είναι καλό να καπνίζεις, από την άλλη όχι...
–Γιατί;
–Γιατί απ' την άλλη δεν έχει φιλτράκι.

Καμένο ανέκδοτο με κάπνισμα
Γιαγιά που καπνίζει

Bonus ανέκδοτο: Ο Αδάμ και η Εύα τσακώνονταν συνέχεια...

Ο Αδάμ και η Εύα τσακώνονταν συνέχεια γιατί η Εύα τον ζήλευε πολύ.

Μια μέρα λοιπόν, την ώρα που του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας του λέει: «Υποψιάζομαι ότι με απατάς! Πες μου την αλήθεια, έχεις κοιμηθεί με άλλη;»

«Μα σκέψου το λίγο αγάπη μου, πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο αφού είσαι η μοναδική στον κόσμο. Που να βρω άλλη γυναίκα;»

«Δε σε πιστεύω!» του ξαναλέει.

Όταν σταμάτησε ο καυγάς ξάπλωσαν για να κοιμηθούν και μετά από λίγη ώρα ένιωσε ο Αδάμ κάτι να τον γαργαλάει.

Ανοίγει τα μάτια του και βλέπει την Εύα δίπλα του να τον πασπατεύει. «Τι κάνεις εκεί;» την ρωτάει «Μετράω πόσα πλευρά έχεις.»

Bonus ανέκδοτο 2: Η σύζυγος και το μαύρο άλογο...

Παντρεύτηκε ένας στο χωριό, και μόλις πήγε τη γυναίκα του στο σπίτι, της είπε:

– Γυναίκα, ότι θέλεις κάνε, αλλά μακριά από το στάβλο με το μεγάλο μαύρο άλογο, γιατί είναι άγριο κι επικίνδυνο!

Ζήσανε 1-2 χρόνια καλά, ξεχάστηκε μια μέρα η φουκαριάρα η γυναίκα, μπήκε στο στάβλο, τρώει μια κλωτσιά από το άλογο, και έμεινε στον τόπο.

Έγινε η κηδεία, δεχόταν συλλυπητήρια ο σύζυγος, μόνο που ο παπάς του χωριού παρατήρησε ότι, κάθε φορά που τον πλησίαζε γυναίκα να τον συλλυπηθεί, κουνούσε ο σύζυγος το κεφάλι προς τα κάτω, και κάθε φορά που τον πλησίαζε άντρας το κουνούσε προς τα πάνω. Δεν είπε τίποτα βέβαια, τέτοιες ώρες, αλλά την περιέργεια την είχε.

Πέρασε λίγος καιρός, ξαναπαντρεύτηκε ο άνθρωπος, πάλι τα ίδια και με την καινούργια του γυναίκα, «πρόσεχε της είπε, μακριά απ’ το στάβλο με το μαύρο άλογο». Και που το είπε, τί κατάφερε; Ένα χρόνο μετά ξανάγινε το κακό! Μπήκε κι αυτή στο στάβλο, μια δυνατή κλωτσιά και πάλι το άλογο, πάει στα θυμαράκια κι ετούτη!

Καινούργια κηδεία, ξανά συλλυπητήρια, μα και πάλι ο παπάς πρόσeξε την ίδια περίεργη συμπεριφορά από τον χήρο, να κουνάει καταφατικά το κεφάλι στις γυναίκες που τον συλλυπούνταν και αρνητικά στους άντρες.

Δεν άντεξε και λίγο μετά, τον πήρε παραπέρα και τον ρώτησε. Τι να σου πω παπά μου, του απάντησε ο λυπημένος. Με πλησίαζαν οι γυναίκες και μου έλεγαν «ζωή σε λόγου σου» κι εγώ έγνεφα «ευχαριστώ». Οι άντρες με ρώταγαν «το πουλάς το άλογο;» κι εγώ έγνεφα «όχι»!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share