Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οφθαλμαπάτη που τρελαίνει: Προς τα που κοιτάζει ο άνδρας που φωτογραφίζει το ηλιοβασίλεμα;

Θα σας πάρει το μυαλό

28 Απριλίου 2023 15:04
Οφθαλμαπάτη που τρελαίνει: Προς τα που κοιτάζει ο άνδρας που φωτογραφίζει το ηλιοβασίλεμα;
Από Ανθή Κουρεντζή

Μια νέα οφθαλμαπάτη ενός άνδρα που φωτογραφίζει ένα ηλιοβασίλεμα έχει διχάσει τους θεατές σχετικά με την κατεύθυνση που κοιτάζει. Με την ευκαιρία, δείτε την οφθαλμαπάτη που μπερδεύει τους πάντες.

Η εικόνα, που δημοσιεύτηκε στο Reddit, δείχνει τη σιλουέτα ενός άνδρα που κρατά μια κάμερα καθώς προσπαθεί να απαθανατίσει ένα ηλιοβασίλεμα. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται σαν να είναι στραμμένος προς τα εμπρός, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά, ο άνδρας φαίνεται να έχει γυρίσει την πλάτη στους θεατές. Η ανάρτηση έχει λεζάντα: «Είναι στραμμένος προς τα εμπρός ή προς τα πίσω;».

Is he facing away or towards the camera?
by u/inhuszar in opticalillusions

Διχάζεται το κοινό για την νέα οπτική ψευδαίσθηση

Η οπτική ψευδαίσθηση δίχασε το κοινό με τις απόψεις να διίστανται. Ένας χρήστης του Reddit έγραψε: «Ουάου, αυτό είναι πολύ καλό. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο είναι το σωστό». Ένας άλλος ήταν σίγουρος ότι το βρήκε, σχολιάζοντας: «Είδα πρώτα να κοιτάζει προς τα έξω, αλλά μόλις το παρατήρησαν από μακριά, το κατάλαβα. Τα ζυγωματικά έδωσαν τη λύση».

Κάποιος άλλος συμφώνησε, δηλώνοντας: «Σίγουρα κοιτάζει προς τα πίσω. Είναι ελαφρώς πιο προφανές μόνο όταν τον κοιτάς, αλλά εάν παρατηρήσεις και τους άλλους ανθρώπους θα δεις ότι κοιτάζουν όλοι το ίδιο πράγμα και είναι στραμμένοι προς τα εμπρός». Ένας άλλος πάλι, αστειευόμενος είπε: «Στην πραγματικότητα, κοιτάζει και προς τις δύο κατευθύνσεις».

Η οφθαλμαπάτη που θα σας «κάψει» το μυαλό: Εσείς πόσα αυγά βλέπετε στη φωτογραφία;

Μια νέα οφθαλμαπάτη έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους χρήστες του διαδικτύου. Με την ευκαιρία, δείτε την οφθαλμαπάτη με τον Ιησού Χριστό.

Η σπαζοκεφαλιά σας καλεί να μετρήσετε τον αριθμό των αυγών.

Η οφθαλμαπάτη που σας «κάψει» το μυαλό: Εσείς πόσα αυγά βλέπετε στη φωτογραφία;

Η λύση

Τα αυγά είναι 30.

  • Υπάρχουν 4 σειρές με 4 αυγά στο κάτω μέρος, που σημαίνει ότι έχει 4*4 = 16 αυγά.
  • Υπάρχουν 3 σειρές με 3 αυγά στη δεύτερη στρώση, που σημαίνει ότι έχει 3*3 = 9 αυγά.
  • Υπάρχουν 2 σειρές με 2 αυγά στο στρώμα πάνω από αυτό, που σημαίνει ότι έχει 2*2 = 4 αυγά.
  • Υπάρχει μόνο ένα αυγό στο επάνω στρώμα.
    Όταν προσθέσετε τα αυγά σε όλες τις στρώσεις, 16+9+4+1, τότε θα διαπιστώσετε ότι ο συνολικός αριθμός των αυγών στη θήκη ανέρχεται σε 30.
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share