Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος σε γάμο: Η φωτογραφία που προκάλεσε συζήτηση - Την αποκάλεσαν την πιο «φθηνή» καλεσμένη που υπάρχει

«Όταν πρέπει απλά να κλέψεις τις εντυπώσεις»

27 Απριλίου 2023 19:56
Σάλος σε γάμο: Η φωτογραφία που προκάλεσε συζήτηση - Την αποκάλεσαν την πιο «φθηνή» καλεσμένη που υπάρχει
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια γυναίκα που ήταν καλεσμένη σε γάμο προκάλεσε συζήτηση με την εμφάνισή της. Η φωτογραφία της με ένα φόρεμα με χαμηλό ντεκολτέ «άναψε» την κουβέντα στο Reddit σχετικά με την κατάλληλη ενδυμασία σε έναν γάμο και την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει στη νύφη τη μεγάλη της μέρα.

Η εν λόγω γυναίκα φορούσε ένα μπλε φόρεμα αποκαλυπτικό στο στήθος και στεκόταν δίπλα στη λιγότερο… προικισμένη νύφη που φορούσε ένα λευκό φόρεμα. Ενώ, μια τεράστια έκπληξη περίμενε μια μέλλουσα νύφη την ώρα του γάμου της.

«Βάζει επίτηδες τον εαυτό της μπροστά από τη νύφη και κρεμάει τα β@@@ της ακριβώς στο κέντρο»

Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στο Reddit με τη λεζάντα: «Όταν πρέπει απλά να κλέψεις τις εντυπώσεις».

Ένας σχολιαστής έγραψε: «Βάζει επίτηδες τον εαυτό της μπροστά από τη νύφη και κρεμάει τα β@@@ της ακριβώς στο κέντρο». Ένας δεύτερος αστειεύτηκε: «Όσο περισσότερο κοιτάς, τόσο χειρότερο γίνεται».

Υπήρχαν όμως και συμπονετικοί σχολιαστές.

«Δεν μοιάζει πραγματικά να προσπαθεί να κλέψει τις εντυπώσεις. Μοιάζει περισσότερο σαν να είχε πιει μερικά ποτά (φυσικά, είναι γάμος) και δεν έδωσε προσοχή στο πώς θα φαινόταν η πόζα της στην κάμερα. Επίσης, το αλκοόλ σε ζεσταίνει και έτσι η έκθεση του στήθους πιθανότατα δεν θα ήταν τόσο αντιληπτή σε εκείνη».

Ένας άλλος, πάλι, σχολίασε ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος αντιμετωπίζονται άδικα. «Δεν μπορεί να κάνει κάτι για το γεγονός ότι έχει μεγαλύτερο στήθος. Το ίδιο φόρεμα σε μια γυναίκα με μικρότερο στήθος δεν θα θεωρούνταν ότι “προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή”. Οι άνθρωποι είναι τόσο επικριτικοί απέναντι στις γυναίκες με μεγάλο στήθος που είναι λυπηρό».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share