Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έσπασε το ρεκόρ Guinness: Αυτό είναι το μικρότερο σκυλί που γεννήθηκε ποτέ (ΦΩΤΟ)

Σοκ!

24 Απριλίου 2023 11:58
Έσπασε το ρεκόρ Guinness: Αυτό είναι το μικρότερο σκυλί που γεννήθηκε ποτέ (ΦΩΤΟ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Περλ, το τσιουάουα σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερου από ένα κουτάκι αναψυκτικό, έλαβε μεγάλη είδηση αυτή την εβδομάδα, όταν το Guinness World Records (GWR) την πιστοποίησε επίσημα, ως το πιο κοντό σκυλί στον κόσμο. Παράλληλα, δείτε το περιστατικό όπου 27χρονος έβγαλε τον σκύλο του βόλτα - Αυτό που είδε και κατέγραψε με την κάμερα δεν θα το ξεχάσει ποτέ (Video)

Η 2 ετών Περλ, έχει ύψος ακριβώς 9 εκατοστά και μήκος 12,7 εκατοστά, σύμφωνα με τον κτηνίατρο της. Με άλλα λόγια, είναι μικρότερη από μία γρανίτα σε ξυλάκι, αφού έχει μόλις το ύψος ενός ρολού χαρτιού υγείας.

Η Περλ είναι η ανιψιά της προηγούμενης κατόχου ρεκόρ, της Μίλι, η οποία είχε ύψος 9,5 εκατοστά, ενώ δεν πρόλαβε να γνωριστεί με την Περλ καθώς πέθανε πριν εκείνη γεννηθεί, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η Περλ και η Μίλι ζύγιζαν λιγότερο από 30 γραμμάρια όταν γεννήθηκαν, σύμφωνα με το GWR, ενώ τώρα το βάρος της Περλ είναι περίπου 500 γραμμάρια.

Η ιδιοκτήτριά της λέει ότι η Περλ είναι «λίγο ντίβα», το κοτόπουλο και ο σολομός είναι τα αγαπημένα της φαγητά και λατρεύει να «ντύνεται ωραία».

Η μικροσκοπική σκυλίτσα έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη στο ιταλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του GWR, «Lo Show dei Record». Μεταφέρθηκε στη σκηνή όντας μέσα σε ένα πασχαλινό καλάθι, σε σχήμα αυγού και παρέμεινε εξαιρετικά ήρεμη μπροστά στο ζωντανό κοινό του στούντιο.

Πώς υπολογίστηκε το μέγεθος της Περλ

Έσπασε το ρεκόρ Guinness: Αυτό είναι το μικρότερο σκυλί που γεννήθηκε ποτέ (ΦΩΤΟ)

Ο κτηνίατρος, λέει ότι πήρε τις μετρήσεις της τρεις συνεχόμενες φορές.

«Σύμφωνα με τους κανόνες του ρεκόρ, κάθε μέτρηση λήφθηκε από τη βάση του μπροστινού ποδιού μέχρι κορυφογραμμή μεταξύ των ωμοπλάτων σε ευθεία κάθετη γραμμή».

Πηγή: skai.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share