Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυναίκα ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος από ριπή ανέμου: «Μπήκε μέσα της στην προσευχή και γέννησε σε μία ώρα»

Θύελλα αντιδράσεων έχει σηκώσει η ιστορία της 25χρονης

21 Απριλίου 2023 17:58
Γυναίκα ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος από ριπή ανέμου: «Μπήκε μέσα της στην προσευχή και γέννησε σε μία ώρα»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Μια νεαρή γυναίκα από την Ινδονησία ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος από ριπή ανέμου και πως γέννησε το μωρό της μετά από αυτό.

Η απίστευτη ιστορία

Η 25χρονη Σίτι Ζαΐνα πριν λίγο καιρό γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2,9 κιλών στην Τσιαντζούρ, της Δυτικής Ιάβας.

«Μετά την απογευματινή προσευχή ήμουν σκυμμένη με το πρόσωπο κάτω, όταν ένιωσα μια ριπή ανέμου να μπαίνει στον κόλπο μου» ανέφερε η γυναίκα. Όπως ισχυρίζεται, έπειτα από 15 λεπτά άρχισε να έχει στομαχόπονο και καθώς ο πόνος δυνάμωνε πήγε σε ένα κοινοτικό κέντρο υγείας, όπου τελικά έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Τα νέα από την παράξενη εγκυμοσύνη αστραπή και τη γέννα κυκλοφόρησαν στην πόλη και οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν την υπόθεση. «Πήγα στο σπίτι μαζί με τον αρχηγό του αστυνομικού τμήματος και τον αστυνομικό διοικητή της περιφέρειας» δήλωσε ο διευθυντής του κοινοτικού κέντρου υγείας.

Όσα είπαν οι ειδικοί

«Η μάνα και το μωρό είναι σε καλή κατάσταση και η γέννα ήταν φυσιολογική. Το νεογέννητο είναι κορίτσι και ζυγίζει 2,9 κιλά» είπε ο Εμάν Σουλαεμάν.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του ιατρείου, η νεαρή γυναίκα πρέπει να είχε κρυπτική εγκυμοσύνη – κατάσταση κατά την οποία η εγκυμοσύνη δεν γίνεται αντιληπτή από τη μητέρα παρά μόνο όταν αρχίζει ο τοκετός. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 25χρονη είχε ήδη ένα παιδί με τον άντρα της, με τον οποίο έχουν χωρίσει εδώ και τέσσερις μήνες.

«Είμαι έγκυος στον Ιησού Χριστό»: Η κοιλιά 19χρονης φουσκώνει, όμως οι γιατροί δεν βλέπουν μωρό στον υπέρηχο

Ένα 19χρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι είναι εννέα μηνών έγκυος και πως σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον Ιησού. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η 19χρονη Χάλεϊ στο αμερικάνικο talk show του Dr. Phil «είμαι έγκυος στον Ιησού. Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά…ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου».

Ωστόσο, παρά τους ισχυρισμούς της, η μητέρα της υποστηρίζει πως η κόρη της είναι παθολογική ψεύτρα και έχει ψευδαισθήσεις, επισημαίνοντας ότι η Χάλεϊ δεν είναι έγκυος και τόσο τα τεστ εγκυμοσύνης, όσο και οι γιατροί, το έχουν επιβεβαιώσει. Παράλληλα, δείτε εδώ ακόμη μία ανατριχιαστική ιστορία, όπου ένας γιατρός πιέζει την κοιλιά της εγκύου και της κάνει μαλάξεις για 2 λεπτά αλλά αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας σοκάρει!

«Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος. Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι…Δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου» σημειώνει η 19χρονη κοπέλα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share