Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λήστεψαν 82χρονο παππού με καρκίνο - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας εξοργίσει!

Τραγικό!

21 Απριλίου 2023 13:04
Λήστεψαν 82χρονο παππού με καρκίνο - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας εξοργίσει!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Πάθαμε πλάκα με έναν 82χρονο παππού, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας. Όταν δείτε όμως αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα εξοργιστείτε ακόμα περισσότερο.

Μετά τη συγκινητική ιστορία με τον παππού μέσα στο νοσοκομείο, διαβάσαμε μια εξοργιστική ιστορία, με βασικά πρόσωπο έναν ταλαιπωρημένο παππού και 3 αδίστακτους ληστές. Διαβάστε παρακάτω την ιστορία!

Οι κακοποιοί που χτύπησαν και άρπαξαν τα κοσμήματα από έναν καρκινοπαθή μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι του, καταγράφηκαν στην κάμερα να τρέχουν γελώντας. Ο Αχμέτ εξακολουθεί να παλεύει για τη ζωή του ένα μήνα μετά την επίθεση που δέχτηκε στις 27 Αυγούστου στο Νιούχαμ, στο ανατολικό Λονδίνο.

Η αστυνομία δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν τρεις άνδρες – οι οποίοι δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί – να φεύγουν από το σημείο που έγινε το σκηνικό με χαμόγελα στα πρόσωπά τους. Σήμερα, η οικογένειά του μοιράζεται μια φωτογραφία του 82χρονου από το νοσοκομείο μετά από ένα μήνα σε κώμα.

Λήστεψαν 82χρονο ηλικιωμένο με καρκίνο - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας εξοργίσει!

Οι τρομακτικοί τραυματισμοί του Αχμέτ περιγράφηκαν από έναν αστυνομικό ως το χειρότερο περιστατικό που είχε δει μέχρι τότε. Ο υπεύθυνος έρευνας για το περιστατικό, δήλωσε: “Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο.” “Ο Ahmet δεν ήταν καλά όταν του μίλησα, αλλά τουλάχιστον μπορούσε να μιλήσει.”

Είπε: “Είχε ένα πρήξιμο στο λαιμό του και ο μόνος τρόπος για να ζήσει, επειδή ήταν σε άσχημη κατάσταση, ήταν να του κάνουν τεχνητό κώμα για να τον βοηθήσουν.”

“Η αναπνοή του ήταν πολύ περιορισμένη, αλλά όταν αυτή βελτιώθηκε, τον επανέφεραν από το κώμα και του έκαναν τραχειοτομή για να τον βοηθήσουν ν’ αναπνέει.”

Ο υπεύθυνος, ο οποίος ήταν στην αστυνομία για δέκα χρόνια, δήλωσε ότι πήγαινε στο διαμέρισμά του στο ανατολικό Λονδίνο. Κάποιος τον περίμενε απ’ έξω, ενώ άλλοι κακοποιοί τον ακολουθούσαν και αφού του επιτέθηκαν, έφυγαν χασκογελώντας. Το θύμα δήλωσε πως τον άρπαξαν από το λαιμό πριν αρχίσουν να του ρίχνουν γροθιές στην πλάτη και τα χέρια του.

Τον έριξαν στο έδαφος και του άρπαξαν τα κοσμήματα.

Οι γιατροί φοβούνται ότι η βίαιη επίθεση έχει επιδεινώσει τη νόσο του Πάρκινσον του κ. Ντοβραν και έναν καρκίνο για τον οποίο είχε ήδη λάβει θεραπεία. Η αστυνομία πιστεύει ότι οι κακοποιοί είναι τρεις νέοι άντρες.

Τα παιδιά του Ντοβραν είναι συγκλονισμένα, αφού μπορεί ο πατέρας τους να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στο νοσοκομείο λόγω της επίθεσης. Ο 29χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπήρξε αστυφύλακας για πέντε χρόνια, πρόσθεσε: “Είναι ένας ήσυχος άνθρωπος και τον συμπαθούν όλοι στην περιοχή.”

Η αστυνομία κινείται προς πάσα κατεύθυνση και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share