Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Όταν έμεινε έγκυος κάτι παράξενο φύτρωσε στο μέτωπό της - Αυτό που της αφαίρεσαν οι γιατροί τους έκανε να "παγώσουν"

Σοκαριστική ιστορία

17 Απριλίου 2023 10:53
Όταν έμεινε έγκυος κάτι παράξενο φύτρωσε στο μέτωπό της - Αυτό που της αφαίρεσαν οι γιατροί τους έκανε να
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Όταν η 39χρονη μητέρα, Bethany Greenway από το Τέξας, ήταν έγκυος και περίμενε το δεύτερο παιδί της το φθινόπωρο του 2014, ήξερε πως το σώμα της θα υποστεί μεγάλες αλλαγές.

Η φυσική κοκκινομάλλα ανακάλυψε μία κηλίδα στο μέτωπό της και πίστεψε πως οφειλόταν στις ορμόνες. Παρόλο που έμοιαζε σαν άλλη μία τεράστια φακίδα, πήγε στον δερματολόγο για να είναι σίγουρη. Αφού έκανε εξετάσεις, ακόμα και ο δερματολόγος νόμιζε πως ήταν καλοήθες, ενώ δεν ήταν.

Μία βιοψία αποκάλυψε ακριβώς το αντίθετο: ήταν μελάνωμα, μία σπάνια μορφή και πολύ επικίνδυνη μορφή δερματικού καρκίνου. Για να επιβιώσει, οι γιατροί έπρεπε να δράσουν γρήγορα: οι μυς στο μέτωπό της και ένας από τους λεμφαδένες της κοντά στο αυτί περιείχαν καρκινικά κύτταρα και έπρεπε να αφαιρεθούν. Επίσης, μία γυναίκα από την Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έμεινε έγκυος μετά από 17 χρόνια προσπαθειών, με την αντίδραση του συζύγου της να είναι πραγματικά αδιανόητη.

Οι επεμβάσεις άφησαν μία μεγάλη πληγή στο μέτωπό της. Οι γιατροί πήραν δέρμα από τον μηρό της και το χρησιμοποίησαν για να καλύψουν την πληγή. Για λίγο, η Bethany έπρεπε να φοράει ένα κίτρινο σφουγγάρι στο κεφάλι της μέχρι το σώμα της να δεχτεί το μεταμοσχευμένο δέρμα.

39χρονη έμεινε έγκυος και κάτι παράξενο φύτρωσε στο κεφάλι τη

Στο μεταξύ, για να σταματήσει την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων, έκανε ανοσοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Όσο έκανε τις θεραπείες, συνεχώς σκεφτόταν τα παιδιά της και πως έπρεπε να επιβιώσει για εκείνα. Τώρα οι κόρες της είναι 2 και 5 ετών και όλη τους η οικογένεια βρίσκεται σε καλή υγεία.

Ελπίζει να δουν και άλλοι την ιστορία της και να προλάβουν μία παρόμοια κατάσταση. Εάν δεν είχε κοιτάξει την κηλίδα της όταν ήταν ακόμα νωρίς, πιθανώς να μην ήταν εδώ τώρα. Πρέπει πάντα να κοιτάμε μία ελιά όταν αλλάζει ή όταν αποκτούμε μία καινούργια κηλίδα.

«Είμαι έγκυος στον Ιησού Χριστό»: Η κοιλιά 19χρονης φουσκώνει, όμως οι γιατροί δεν βλέπουν μωρό στον υπέρηχο

Ένα 19χρονο κορίτσι ισχυρίζεται ότι είναι εννέα μηνών έγκυος και πως σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον Ιησού. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η 19χρονη Χάλεϊ στο αμερικάνικο talk show του Dr. Phil «είμαι έγκυος στον Ιησού. Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά…ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου».

Ωστόσο, παρά τους ισχυρισμούς της, η μητέρα της υποστηρίζει πως η κόρη της είναι παθολογική ψεύτρα και έχει ψευδαισθήσεις, επισημαίνοντας ότι η Χάλεϊ δεν είναι έγκυος και τόσο τα τεστ εγκυμοσύνης, όσο και οι γιατροί, το έχουν επιβεβαιώσει. Παράλληλα, δείτε εδώ ακόμη μία ανατριχιαστική ιστορία, όπου ένας γιατρός πιέζει την κοιλιά της εγκύου και της κάνει μαλάξεις για 2 λεπτά αλλά αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας σοκάρει!

«Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος. Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι…Δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου» σημειώνει η 19χρονη κοπέλα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η 19χρονη κοπέλα υπεβλήθη σε τεστ υπερήχων, σύμφωνα με το οποίο δεν είναι έγκυος, αλλά η ίδια, αν και δεν είδε παιδί, επιμένει ότι είναι έγκυος, ενώ παραδέχτηκε πως έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν η 19χρονη κοπέλα είχε ισχυριστεί πως πατέρας της είναι ο ράπερ Έμινεμ, ότι είχε διαγωνιστεί στο American Idol και πως είχε δωρίσει ένα νεφρό στον άρρωστο αδελφό της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share