Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μητέρα απλώνει το χέρι της και κρατάει το χεράκι του ετοιμοθάνατου μωρού της - Μέσα της όμως κρύβει ένα ακόμη μυστικό

Ανατριχιαστική ιστορία

9 Απριλίου 2023 14:45
Μητέρα απλώνει το χέρι της και κρατάει το χεράκι του ετοιμοθάνατου μωρού της - Μέσα της όμως κρύβει ένα ακόμη μυστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία μητέρα απλώνει το χέρι της και κρατάει το χεράκι του ετοιμοθάνατου μωρού της, αλλά μέσα της όμως κρύβει ένα ακόμη μυστικό. Συγκεκριμένα, η Holli Gorveatt ήταν ενθουσιασμένη όταν έμεινε έγκυος με δίδυμα, αλλά δυστυχώς όταν της ήρθε ο πρώιμος τοκετό, οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι τα μωρά μοιράζονταν ένα κοινό πλακούντα.

Για να σώσουν τις ζωές των μωρών, οι γιατροί ξεγέννησαν πρόωρα το ένα μωρό, οι γονείς του τον ονόμασαν Link, ο οποίος ζύγιζε μόλις μισό κιλό όταν γεννήθηκε, στην 23η εβδομάδα κύησης της μητέρας του.

Εν τω μεταξύ, ο πανομοιότυπος αδελφός του Logan είναι ακόμα στη μήτρα της μητέρας τους, και η ημερομηνία γέννησής του είναι στις 26 Ιανουαρίου του 2016! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Προς το παρόν, οι γονείς παραμένουν αισιόδοξοι και θα παραμείνουν στο πλευρό του Link.

Διαβάστε επίσης: Αυτό το μωράκι μόλις γεννήθηκε - Για προσέξτε όμως τι κρατάει στο χεράκι του... Θα μείνετε άφωνοι

Βέβαια ο μικρός Link είναι ακόμη πολύ ευαίσθητος, ώστε ακόμη και οι γονείς του δεν μπορούν να τον κρατήσουν προς το παρόν αγκαλιά. Η επαφή τους γίνεται μέσω της θερμοκοιτίδας.

«Γίνομαι συναισθηματική όταν τον βλέπω μερικές φορές,» είπε η Holli στο KOMO News. «Κρατώντας το χέρι του, κάποιες φορές, νιώθεις πολύ άσχημα που δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνεις παρά μόνο να τον βλέπεις να μεγαλώνει μέσα στην θερμοκοιτίδα και να περιμένεις. Αλλά και πάλι, θέλεις να τον παρακολουθείς, ακόμα και απλά να κάθεσαι στο δωμάτιο είναι απίστευτο.»

Μητέρα απλώνει το χέρι της και κρατάει το χεράκι του ετοιμοθάνατου μωρού της

Η μητέρα χρειάζεται ξεκούραση στο κρεβάτι μέχρι τη γέννηση του Logan, αν και ίσως δεν φτάσει μέχρι τον 9ο μήνα. Αλλά αν τελικά αυτά τα μονοζυγωτικά δίδυμα καταφέρουν να γεννηθούν με τέσσερις μήνες διαφορά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπουν στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που καταγράφτηκε ποτέ μεταξύ γεννήσεων μονοζυγωτικών διδύμων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share