Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτό το 9χρονο αγοράκι πάει στον τάφο του δίδυμου αδερφού - Από πίσω κρύβεται μια τραγική ειρωνεία που θα σας συγκινήσει

Λυπηρό και συνάμα απίστευτα γλυκό!

9 Απριλίου 2023 09:39
Αυτό το 9χρονο αγοράκι πάει στον τάφο του δίδυμου αδερφού - Από πίσω κρύβεται μια τραγική ειρωνεία που θα σας συγκινήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το μικρό παιδάκι πηγαίνει στον τάφο του αδερφού του και κάθεται ώρες εκεί. Αυτό που κάνει και η τραγική ειρωνεία της ιστορία θα σας κάνει να δακρύσετε!

Ο μικρός Γουόλκερ συχνά επισκέπτεται τον τάφο του δίδυμου αδελφού του για να του μιλήσει για τα όσα «σημαντικά» συμβαίνουν στην έως τώρα σύντομη ζωή του και που εκείνος κρίνει ότι θα πρέπει να τα μοιραστεί με τον αδελφό του.

Η αλήθεια είναι ότι είναι μια πολύ θλιβερή ιστορία. Ο δίδυμος αδερφός του 9χρονου αγοριού πέθανε στη μήτρα στην ηλικία των 24 εβδομάδων από το twin transfusion syndrome, το οποίο και συμβαίνει πολύ σπάνια, όταν τα δίδυμα μοιράζονται ένα πλακούντα, με αποτέλεσμα να του χαρίσει την ζωή.

Θυμίζουμε παράλληλα την απίστευτη ιστορία, όπου 59χρονη γιαγιά είχε ζητήσει να την θάψουν μαζί με το κινητό της - Αυτό που έγινε 5 χρόνια μετά θα σας αφήσει άφωνους!

Αυτό που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι το ένα δίδυμο παίρνει περισσότερο αίμα από το άλλο, πράγμα που τελικά επιφέρει τον θάνατο του άλλου εμβρύου. Για τη μητέρα τους το τραγικό αυτό γεγονός, την σημάδεψε όπως θα ήταν και λογικό άλλωστε. Αυτή και ο σύζυγός της δεν είχαν ποτέ ακούσει για αυτό το σπάνιο σύνδρομο και το να χάσει ένα μωρό βέβαια με αυτόν τον τρόπο ήταν τρομερά σκληρό.

Παιδάκι στον τάφο του δίδυμου αδερφού του

Αλλά ο Γουόλκερ ήταν ένα υγιές και χαριτωμένο μωρό! Και αυτό ήταν τελικά το σημαντικό για την Μπρουκ. Το ότι ο Γουόλκερ γνώριζε για τον δίδυμο αδελφό του, ακόμα κι αν ποτέ δεν συναντήθηκαν. Ο μικρός Γουόλκερ ζητά συχνά να επισκεφθεί το σημείο ταφής του αδελφού του για να του πει για τη ζωή του. Όπως για παράδειγμα, του είπε το 2012 ότι πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο.

Η Μπρουκ είπε ότι όταν πήγαν για πρώτη φορά στον τάφο, πρόσεξε ότι ο μικρός της γιός καθόταν δίπλα στο μνήμα και τότε εκείνη αποφάσισε να τραβήξει την φωτογραφία που κάνει τον γυρο του διαδικτύου. Η ίδια είπε στην Daily Mail: «Νομίζω ότι ο Γουόλκερ είναι πολύ ήρεμος όταν είναι στο μνήμα και ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια, μας έχει πει ο ίδιος ότι πιστεύει ότι ο αδελφός του είναι πάντα μαζί του. Δεν μιλά γι ‘αυτόν συχνά».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share