Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

26χρονη έβγαλε selfie ημίγυμνη στο κρεβάτι της και έγινε viral - Δεν φαντάζεστε το λόγο (photo)

Σοκαριστικό!

8 Απριλίου 2023 10:24
26χρονη έβγαλε selfie ημίγυμνη στο κρεβάτι της και έγινε viral - Δεν φαντάζεστε το λόγο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κοπέλα της φωτογραφίας επέλεξε να βγάλει αυτή την ασπρόμαυρη selfie, λίγο πριν πέσει για ύπνο. Λίγες ώρες αργότερα η φωτογραφία έγινε το νέο viral του διαδικτύου για λόγο που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Με μια πρώτη ματιά η φωτογραφία είναι εντελώς φυσιολογική και το μάτι όλων, αναζητώντας κάτι το παράξενο, πηγαίνει κατευθείαν στη… σκιά πάνω και αριστερά, που παραπέμπει σε κάτι από… φάντασμα.

Ελάτε, όμως, που δεν είναι εκεί ο λόγος που αυτή η Selfie έχει τρελάνει το διαδίκτυο… Προσέξτε καλά το χέρι της κοπέλας… Βλέπετε κάτι παράξενο; Μήπως τα δάκτυλά της; Ξεκινήστε το μέτρημα… Ναι, είναι πολλά.

Και τώρα όλος ο ντόρος γίνεται για το αν είναι προϊόν φωτομοντάζ ή πρόκειται για πραγματικό γεγονός και η κοπέλα έχει έξι δάκτυλα. Παράλληλα, ένας 29χρονος έστειλε μία selfie από την κρεβατοκάμαρα στην κοπέλα του και αυτό που παρατήρησε στην φωτογραφία την έκανε να έρθει σε επαφή μαζί του το συντομότερο.

26χρονη έβγαλε selfie ημίγυμνη στο κρεβάτι της και έγινε viral

17χρονη βγάζει selfie αγκαλιά με το σκύλο της - Λίγα δευτερόλεπτα μετά το πρόσωπό της...

Μια 17χρονη από την Αργεντινή πήρε αγκαλιά το σκύλο της για βγάλει μαζί του μια selfie, αυτό όμως που ακολούθησε δεν της είχε περάσει ποτέ από το μυαλό.

Η νεαρή κοπέλα έχει ένα γερμανικό ποιμενικό 2 ετών, το έχει από κουτάβι και περνάει ώρες ατελείωτες μαζί του, οι αγκαλιές λοιπόν είναι καθημερινό φαινόμενο για εκείνη και το αγαπημένο της τετράποδο.

Δυστυχώς όμως, για τη συγκεκριμένη φωτογραφία ο σκύλος της μάλλον είχε αντιρρήσεις καθώς την άρπαξε στα δόντια του και της κατακρεούργησε το πρόσωπο. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια απλή φωτογραφία παίρνει δυσάρεστη τροπή, καθώς όπως θα δείτε εδώ μια γυναίκα πήδηξε μέσα σε ένα κλουβί με τζάγκουαρ για μια και μόνο selfie και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η άτυχη 17χρονη χρειάστηκε 40 ράμματα στο πρόσωπο! Προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά από τα δόντια του ζώου.

17χρονη βγάζει selfie αγκαλιά με το σκύλο της - Λίγα δευτερόλεπτα μετά το πρόσωπό της...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share