Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νύφη έκρυβε κάτι από τον πατέρα της - Την ημέρα του γάμου, όταν έπρεπε να βάλει το νυφικό της αποκαλύφθηκε το μυστικό (photos)

Επί χρόνια δεν γνώριζε τίποτα για την ύπαρξη τους…

6 Απριλίου 2023 19:41
Νύφη έκρυβε κάτι από τον πατέρα της - Την ημέρα του γάμου, όταν έπρεπε να βάλει το νυφικό της αποκαλύφθηκε το μυστικό (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νύφη έκρυβε κάτι από τον πατέρα της αλλά την ημέρα του γάμου, όταν έπρεπε να βάλει το νυφικό της για να παντρευτεί αποκαλύφθηκε το μυστικό της. Επί χρόνια δεν γνώριζε τίποτα για την ύπαρξη τους.

Συγκεκριμένα, η Έμι ντρεπόταν να πει στον μπαμπά της ότι έχει κάνει... τατουάζ και έτσι το είχε κρυφό. Όταν όμως έπρεπε να βάλει το νυφικό της για να παντρευτεί αποκαλύφθηκε το μυστικό. Το ένα χέρι της είναι γεμάτο μικρά τατουάζ γεγονός που έκανε τον πατέρα της να πάθει… "έμφραγμα".

Παράλληλα, σε ακόμη μία σοκαριστική ιστορία, μία νύφη φέρεται τρελά τη μέρα του γάμου της. Στη συνέχεια ο γιατρός κοιτάζει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και παθαίνει σοκ.

Νύφη έκρυβε από τον πατέρα της τα τατουάζ και το μυστικό αποκαλύφθηκε την ημέρα του γάμου

Νύφη όταν ξύπνησε την ημέρα του γάμου της ένιωθε περίεργα - Τότε είδε τι υπήρχε στο στρώμα του κρεβατιού...

Η νύφη άρχισε να νιώθει περίεργα όταν ξύπνησε την ημέρα του γάμου της, και δεν άργησε να καταλάβει τι έφταιγε. Μόλις κοίταξε το στρώμα του κρεβατιού...το είδε!

Πολλά απροσδόκητα μπορούν να συμβούν τελικά την ημέρα του γάμου, όπως μια ασθένεια, αλλά αυτό που συνέβη στην γυναίκα παρακάτω ιστορία μόνο κακό δεν μπορεί να θεωρηθεί. Η Ντέμπορα και ο Σέιν από το Independence του Oregon είχαν πολλούς λόγους για να γιορτάσουν. Στις 28 Μαρτίου 2016, το ζευγάρι σκόπευε να παντρευτεί στο δημαρχείο. Επίσης, περίμεναν και το πρώτο τους παιδί, αλλά η Ντέμπορα ήταν να γεννήσει ένα μήνα μετά τον γάμο.

Μερικές φορές όμως, η ζωή παίρνει αναπάντεχες τροπές. Στις 4 τα ξημερώματα της ημέρας του γάμου τους, η Ντέμπορα ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι είχαν σπάσει τα νερά! Τα συναισθήματα της ήταν ανάμεικτα.

Από τη μία, η Ντέμπορα και ο Σέιν στεναχωρήθηκαν που θα έχαναν τον γάμο τους. Από την άλλη, ήταν ενθουσιασμένοι με τον ερχομό της κόρης τους. Το ζευγάρι πήγε στο Salem Health Family Birth Center στο Salem του Oregon, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν ότι δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα να γεννήσει η Ντέμπορα. Έμαθαν όμως ότι εκείνη τη μέρα υποτίθεται ότι θα παντρευόταν.

Αντί να το αφήσουν να περάσει έτσι, οι νοσοκόμοι ρώτησαν το ζευγάρι αν ήθελε να παντρευτεί. Το μόνο κακό ήταν ότι θα έπρεπε να αλλάξουν τα αρχικά τους σχέδια και να κάνουν τον γάμο μέσα στο νοσοκομείο. Εκείνοι είπαν ναι.

Περιμένετε να δείτε τον τρόπο που οι νοσοκόμες οργάνωσαν αυτόν τον αυθόρμητο γάμο. Δείτε στο βίντεο την Ντέμπορα και τον Σέιν να ανταλλάσσουν όρκους στο δωμάτιο του νοσοκομείου!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share