Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

90χρονος παππούς ανακαλύπτει ότι αυτό που έφαγε δεν ήταν γιαούρτι - Αυτό που κάνει στη συνέχεια ξεπερνάει κάθε λογική

Τρομερός!

5 Απριλίου 2023 12:31
90χρονος παππούς ανακαλύπτει ότι αυτό που έφαγε δεν ήταν γιαούρτι - Αυτό που κάνει στη συνέχεια ξεπερνάει κάθε λογική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας παππούς των 90 χρόνων κατάφερε εν αγνοία του να γίνει viral στα social media, αφού με κάποιο τρόπο κατάπιε μισό δοχείο με μπογιά, πιστεύοντας ότι είναι γιαούρτι, χωρίς την παραμικρή παρενέργεια.

Η Άλεξ Στέιν, από τη Νέα Υόρκη, δημοσίευσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter την προηγούμενη εβδομάδα, για την απίθανη αυτή ιστορία του παππού της, Μπόμπι, ο οποίος λατρεύει το γιαούρτι.

«Ο παππούς μου έφαγε το μισό δοχείο μπογιάς σήμερα νομίζοντας ότι ήταν γιαούρτι», έγραψε η Άλεξ, με το γεγονός να γίνεται viral στα social media καθώς το αρχικό της tweet μετράει πάνω από 177 χιλιάδες αναδημοσιεύσεις και 500 χιλιάδες favs.

Η νεαρή Νεοϋορκέζα δημοσίευσε αργότερα ένα screenshot της συνομιλίας που είχε με τον παππού της, στην οποία ο ηλικιωμένος της έλεγε ότι «το στομάχι του ήταν χάλια», χωρίς ωστόσο τελικά να έχει κάποια παρενέργεια πέραν της αδιαθεσίας.

«Όταν λέω ότι αγαπάει το γιαούρτι, εννοώ ότι πεθαίνει για το γιαούρτι», είπε η 'Αλεξ στη Daily Mail. «Η μαμά μου αγοράζει τουλάχιστον 7 κιλά γιαούρτι την εβδομάδα», συμπλήρωσε.

Παππούς έσκυβε και κοιτούσε κάτω από τις πόρτες δωματίων σε ξενοδοχείο! Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα μας πάγωσε

Ένας άντρας είχε σαν χόμπι την παρακολούθηση, και συγκεκριμένα.. παρακολουθούσε ζευγάρια στις προσωπικές τους στιγμές σε ξενοδοχεία! Η κάμερα του ξενοδοχείου τον κατέγραψε να πηγαινοέρχεται στους διαδρόμους και να προσπαθεί, σκύβοντας, να δει και να ακούσει τι έκαναν οι άνθρωποι μέσα στα δωμάτια!

Δείτε επίσης: Ξενοδοχείο για... κλάματα! Νοικιάστε ένα δωμάτιο και κλάψτε ανενόχλητοι!

Η κα Τάνγκ και ο φίλος της έμεναν σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Jiangjin του Chongqing, νοτιοδυτικά της Κίνας, τον Οκτώβριο, όταν συνειδητοποίησαν μια σκιά να κινείται έξω από την πόρτα του δωματίου τους στη μέση της νύχτας.

Κάλεσαν την αστυνομία το επόμενο πρωί και αξιωματικοί πήγαν να δουν τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας, και σοκαρίστηκαν!

Είδαν πως κάποιος περιπλανιόταν στον διάδρομο, έβγαζε το κινητό, έσκυβε στο πάτωμα και προσπαθούσε να καταγράψει από την χαραμάδα της πόρτας τους ήχους που ακούγονταν από το δωμάτιο. Ο άντρας έλεγχε το τηλέφωνο του πριν πάει στο επόμενο δωμάτιο, για να δει αν έκανε καλά την δουλειά του..

O άνδρας συνελήφθη και φυλακίστηκε για πέντε μέρες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share