Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

13χρονη πήγε στο σχολείο και και λίγες ώρες μετά έστειλε αυτό το μήνυμα στον πατέρα της - Μην το αγνοήσετε

Μεγάλη προσοχή

1 Απριλίου 2023 23:31
13χρονη πήγε στο σχολείο και και λίγες ώρες μετά έστειλε αυτό το μήνυμα στον πατέρα της - Μην το αγνοήσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας πατέρας έστειλε την κόρη του στο σχολείο και λίγες ώρες μετά έλαβε αυτό το μήνυμα, που τον τρομοκράτησε. Τώρα θέλει να προειδοποιήσει όλους τους γονείς.

Ο Τζέφ Βέμπερ οδηγούσε το όχημα εργασίας του στη πόλη Ogden στην πολιτεία Γιούτα, όταν έλαβε κλήση από έναν άγνωστο αριθμό. Ήταν διστακτικός να απαντήσει, αλλά στη δεύτερη προσπάθεια κλήσης, απάντησε. Τίποτα δεν τον είχε προετοιμάσει ψυχολογικά, για όσα θα άκουγε από την άλλη άκρη της γραμμής.

Ο Τζέφ σοκαρίστηκε στο άκουσμα ενός μικρού κοριτσιού να κλαίει. «Μπαμπά, μπαμπά φοβάμαι,» είπε το κορίτσι με αναφιλητά. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένας άντρας απάντησε στο τηλέφωνο και είπε ότι απήγαγε την 13χρονη κόρη του Τζέφ — και αν ήθελε να την ξαναδεί, δεν έπρεπε να μιλήσει γι’ αυτό πουθενά ή να το κλείσει.

Τρομοκρατημένος, ο Τζέφ έκανε συγκεκριμένες ερωτήσεις για την κόρη του και ζήτησε να της ξαναμιλήσει. Αλλά ο άντρας αρνήθηκε και συνέχισε με απειλές.

«Τρομοκρατήθηκα,» δήλωσε ο Τζέφ σε συνέντευξή του στο κανάλι KTXL. «Ο άντρας είπε ότι θα σκοτώσει την κόρη μου, ότι δε θα την ξαναδώ και ότι θα πληρώσω για κηδεία.» Ο Τζέφ και οι συνάδελφοί του κατάφεραν να μιλήσουν με τη γυναίκα του. Εκείνη επιβεβαίωσε ότι η κόρη τους ήταν ασφαλής στο σχολείο.

Στο τέλος, ο Τζέφ ένιωσε αρκετή ασφάλεια να κλείσει το τηλέφωνο. Έμαθε αργότερα ότι όλα ήταν μέρος μιας αρρωστημένης απάτης που λέγεται, «εικονική απαγωγή». Δυστυχώς, γίνεται μια κοινή τακτική, όπου οι «απαγωγείς» προσπαθούν να κάνουν τα θύματα της απάτης να νιώσουν αβοήθητοι, για να μην έχουν άλλη επιλογή, από το να ακολουθήσουν τις οδηγίες του απαγωγέα. Πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει και ένα email απάτη που στέλνει δήθεν η αστυνομία, και πρέπει να το αγνοήσετε αν το δείτε.

Τώρα, η οικογένεια θέλει να γνωστοποιήσει ένα σημαντικό μήνυμα, για να μη συμβεί το ίδιο σε άλλους γονείς. «Κρατήστε το άτομο που σας κάλεσε στη γραμμή. Πείτε οτιδήποτε χρειάζεται, μη το κλείσετε, και βρείτε ένα τρόπο να καλέσετε την αστυνομία και να καλέσετε τα παιδιά σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλή εκεί που βρίσκονται.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share