Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τυλίγει μια χάρτινη κούτα με αλουμινόχαρτο και βάζει μέσα μια γλάστρα - Ο λόγος; Συγκλονιστικός!

Απίστευτο!

1 Απριλίου 2023 22:42
Τυλίγει μια χάρτινη κούτα με αλουμινόχαρτο και βάζει μέσα μια γλάστρα - Ο λόγος; Συγκλονιστικός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αλουμινόχαρτο έχει πάρα πολλές χρήσεις που μέχρι πρότινος αγνοούσαμε. Μπορεί να φανεί χρήσιμο από μια κλασσική χρήση στην κουζίνα μέχρι σε θέματα ομορφιάς.

Σήμερα, το Athensmagazine θα σας δείξει πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί στην ανάπτυξη ενός φυτού. Ως γνωστόν το αλουμινόχαρτο είναι καλός αγωγός της θερμότητας όπως και όλα τα μεταλλικά αντικείμενα. Έτσι λοιπόν αυτός ο άντρα τύλιξε μια χάρτινη κούτα με αλουμινόχαρτο, τοποθέτησε στο εσωτερικό της μια γλάστρα και την έβαλε μπροστά από ένα παράθυρο. Κατά αυτόν τον τρόπο βοηθάει το φυτό του να λαμβάνει περισσότερο ήλιο και κάνει πιο εύκολη τη φωτοσύνθεση του. Μαγικό έτσι; Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μερικές ακόμη χρήσεις του αλουμινόχαρτου στο βίντεο που ακολουθεί:

Ωστόσο, όπως προείπαμε το αλουμινόχαρτο μπορεί να φανεί χρήσιμο ακόμη και σε θέματα ομορφιάς, δείτε τι θα συμβεί αν βάλετε αλουμινόχαρτο στα λουσμένα σας μαλλιά!

Βρέχει ένα παλιό ρολόι και το τρίβει με αλουμινόχαρτο - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Αυτή η κοπέλα βρήκε ένα απίστευτο κόλπο και μια νέα χρήση του αλουμινόχαρτου που αποδείχθηκε πραγματικά σωτήρια!

Τα παλιά μεταλλικά αντικείμενα είναι φυσικό κι επόμενο να σκουριάσουν. Πώς απομακρύνουμε όμως τη σκουριά; Αν το τρίψουμε με σύρμα σίγουρα θα τους δημιουργήσουμε ζημιά και πάμπολλες γραντζουνιές.

Η λύση βρίσκεται στο αλουμινόχαρτο! Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να αποβάλλεται τη σκουριά από ένα αντικείμενο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βρέξετε με λίγο νερό και να το τρίψετε με μια μπάλα που θα έχετε δημιουργήσει με λίγο αλουμινόχαρτο. Θα χρειαστεί λίγη υπομονή αλλά θα βλέποντας σιγά σιγά την σκουριά να απομακρύνεται και με το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα ανταμειφθείτε!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μερικά ακόμη tips με αλουμινόχαρτο στο βίντεο που ακολουθεί:

Αν λατρέψατε αυτή τη "μαγική" χρήση του αλουμινόχαρτου, δείτε τι θα συμβεί αν το χρησιμοποιήσετε στο πλυντήριο σας!

Τύλιξε με αλουμινόχαρτο την σιδερώστρα και άρχισε να σιδερώνει - Θα "μείνετε" όταν δείτε το αποτέλεσμα

Μια πολύ σπάνια χρήση του αλουμινόχαρτου, την οποία αγνοούσατε ή απλά δεν γνωρίζατε είναι αυτή παρακάτω. Τι θα γίνει αν καλύψετε την σιδερώστρα σας με αυτό;

Θα σας λύσει τα χέρια και θα κάνει το σιδέρωμα των ρούχων παιχνιδάκι. Επίσης, δεν θα χαλάει πλέον η σιδερώστρα σας, αφού το αλουμινόχαρτο απορροφά την θερμοκρασία του σίδερου.

Όπως έχουμε παρουσιάσει και σε παλαιότερα άρθρα μας, το αλουμινόχαρτο είναι από τα πιο ευέλικτα υλικά που έχουμε στο σπίτι μας, με απίστευτες χρήσεις που όπως φαίνεται δεν τελειώνουν ποτέ. Μπορείτε να δείτε ακόμα μια που θα σας χρησιμεύσει το Πάσχα εδώ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να τις ανακαλύψετε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share