Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γαμπρός χτύπησε τη νύφη στο κεφάλι στην δεξίωση του γάμου - Ο λόγος θα σας αφήσει "κόκκαλο" (video)

Αδιανόητο!

1 Απριλίου 2023 12:36
Γαμπρός χτύπησε τη νύφη στο κεφάλι στην δεξίωση του γάμου - Ο λόγος θα σας αφήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σκληρό βίντεο από γάμο στο Ουζμπεκιστάν προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο. Ο γαμπρός την ώρα του γάμου χτυπά με δύναμη στο πίσω μέρος του κεφαλιού τη σύζυγό του. Με την ευκαιρία, δείτε το σοκ που υπέστη νυφη, όταν είδε πως έφτασε στην εκκλησία ο γαμπρός.

Ο λόγος; Επειδή τον κέρδισε σε ένα παιχνίδι, μπροστά στα μάτια των καλεσμένων!

Το ζευγάρι είχε ανέβει σε μια μικρή σκηνή της γαμήλιας δεξίωσης κι ένας εκ των καλεσμένων τούς ζήτησε να παίξουν ένα αστείο παιχνίδι. Η νύφη κέρδισε τον άντρα της και τότε εκείνος νευριασμένος τη χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι.

Η κοπέλα έπιασε το κεφάλι της πονώντας και ο γαμπρός έμεινε ατάραχος να κοιτάζει το πλήθος που ενώ ήταν ένθερμο στην αρχή, μετά από το χτύπημα σιώπησε σαστισμένο.

Τα συγκεκριμένα πλάνα πάντως έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην κεντρική Ασία, με τον κόσμο να αντιδρά οργισμένα στο Twitter.

«Είναι τόσο λυπηρό», έγραψε κάποιος. «Ελπίζω να βρει το κουράγιο να του απαγγείλει κατηγορίες», πρόσθεσε. «Τι φρίκη», σχολίασε κάποιος άλλος. «Ευτυχώς που αυτό βγήκε στο διαδίκτυο για να ντροπιαστεί αυτός ο φρικτός άνθρωπος. Αλλά ελπίζω να μπορέσει να φύγει από αυτόν. Πώς μπορούν οι γονείς της να το βλέπουν αυτό; Ποιος είναι; Κανένας μαφιόζος;».


Παραδόξως, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται βίντεο που δείχνει έναν γαμπρό να επιτίθεται στη νέα του σύζυγο.

Το 2019, την προσοχή του κοινού είχε τραβήξει ένα βίντεο με ένα παρόμοιο περιστατικό στο Ουζμπεκιστάν, στο οποίο ο γαμπρός εξαγριώθηκε και επιτέθηκε στη νύφη όταν εκείνη τον πείραξε με τη γαμήλια τούρτα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share