Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό! Ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του πάνω στη σκηνή - Σοκαρισμένοι οι θεατές

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

31 Μαρτίου 2023 14:58
Ανατριχιαστικό! Ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του πάνω στη σκηνή - Σοκαρισμένοι οι θεατές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ρώσος ηθοποιός Αρτούρ Σουβάλοφ προχώρησε σε μια κίνηση που προκάλεσε σοκ στους θεατές και έκανε τον γύρο του κόσμου. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός, όπως καταγγέλλει, πως η διοίκηση του θεάτρου που εργάζεται προσπάθησε να τον υποχρεώσει σε παραίτηση κάνοντας bullying σε βάρος του και παρακρατώντας τον μισθό του, στάθηκε στη μέση της σκηνής και έκοψε τις φλέβες του. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Λίνα Σακκά.

«Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» είπε ο Ρώσος ηθοποιός και έκοψε τις φλέβες του.

«Όλους τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να με απολύσουν, να με εξευτελίσουν, να μου στερήσουν τη δουλειά μου και τον μισθό μου. Σήμερα απέλυσαν τη σύζυγό μου. Δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο αυτό. Δεν έχω άλλη δύναμη και άλλες επιλογές. Παρακαλώ συγχωρέστε με. Έχω κουραστεί. Δεν έχω άλλη επιλογή», τόνισε μπροστά στους εμβρόντητους θεατές του θεάτρου στην πόλη Ουλάν Ουντέ της ανατολικής Σιβηρίας και πρόσθεσε:

«Θέλω να πω ένα πράγμα ακόμα: Βιάτσεσλαβ Μιχαΐλοβιτς Ντιατσένκο (καλλιτεχνικός διευθυντής) και Νατάλια Νικολάεβνα Σβετοζάροβα (διευθύντρια του θεάτρου), αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου». Ο ηθοποιός, που φέρεται να δίνει μάχη και με τον καρκίνο, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Επέστρεψαν στην Ουκρανία παιδιά που απήγαγε η Ρωσία - Συγκλονίζουν οι εικόνες επανένωσης με τις οικογένειές τους!

Λίγες στιγμές μετά την άφιξη στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας του λεωφορείου που το μετέφερε μαζί με άλλα παιδιά από κατεχόμενα από τη Ρωσία εδάφη, το δεκάχρονο αγόρι χάθηκε στην αγκαλιά του πατέρα του.

Ο Ντένις Ζαποροστσένκο έσφιξε δυνατά το γιο του και τον φίλησε στο μέτωπο και στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε και τις δύο κόρες του, που ήταν μεταξύ του γκρουπ των 17 παιδιών από την Ουκρανία που είχαν απαγάγει πριν από μήνες οι ρωσικές δυνάμεις.

Την επανένωση οργάνωσε η ΜΚΟ Save Ukraine, που δίνει μάχες για να σταματήσει η παράνομη απέλαση παιδιών από το έδαφος της Ουκρανίας προς τη Ρωσική Ομοσπονδία – λόγος για τον οποίο προ ημερών το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Πάνω από 16.000 παιδιά από την Ουκρανία έχουν μεταφερθεί παράνομα στην Ρωσία από την έναρξη της εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου του 2022, λέει το Κίεβο, ανάμεσά τους και εκατοντάδες που απήχθησαν από ορφανοτροφεία, σύμφωνα με το ΔΠΔ , αν και η Ρωσία αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι έσωσε Ουκρανόπουλα από τη φρίκη του πολέμου.

H τελευταία φορά που ο Ντένις Ζαποροστσένκο είδε τα παιδιά του ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στη Χερσώνα, τη μόνη πρωτεύουσα περιφέρειας της Ουκρανίας, που κατέλαβαν οι ρωσικές δυνάμεις μετά την εισβολή. Αναμένοντας σκληρές μάχες στη γενέτειρά του καθώς πλησίαζαν οι ουκρανικές δυνάμεις, πήρε τη δύσκολη απόφαση να στείλει τα παιδιά του σε κατασκήνωση στη ρωσοκρατούμενη Κριμαία για να σωθούν.

Εκβιασμοί και εκφοβισμοί σε οικογένειες Ουκρανών

Ρώσοι αξιωματούχοι του υποσχέθηκαν ότι τα παιδιά του θα παρέμεναν για μια με δύο εβδομάδες εκεί και θα επέστρεφαν. «Όταν καταλάβαμε ότι δεν έπρεπε να τα αφήσουμε να πάνε ήταν πια πολύ αργά», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο Μιροσλάβα Χαρτσένκο που συνεργάζεται με την Save Ukraine, οι δυνάμεις κατοχής ασκούσαν πιέσεις σε οικογένειες Ουκρανών να στείλουν τα παιδιά τους για «διακοπές». «[Ρώσοι αξιωματούχοι] έδιναν μια ώρα προθεσμία στους γονείς να το σκεφτούν λέγοντάς τους ότι αν έφθαναν εκεί οι Ουκρανοί, θα κουβαλούσαν και Αμερικανούς μισθοφόρους που θα έδερναν και θα βίαζαν τα παιδιά», είπε. «Και μετά από «εκβιασμούς, χειραγώγηση και εκφοβισμούς έπαιρναν τα παιδιά», πρόσθεσε.

Κάποιοι απ’ αυτούς τους γονείς σε απόγνωση πήραν την απόφαση να αφήσουν πίσω τα ελεύθερα εδάφη της Ουκρανίας και να μεταβούν στην Κριμαία προς αναζήτηση των παιδιών τους. Αλλά για πρώτη φορά η Save Ukraine οργάνωσε μια αποστολή για την περισυλλογή Ουκρανόπουλων, που δεν μπορούσαν να πάνε να τα βρούνε οι δικοί τους. Ναύλωσε ένα λεωφορείο, που ξεκίνησε από την Πολωνία και μέσω Λευκορωσίας πέρασε στη Ρωσία και από εκεί στην κατεχόμενη Κριμαία, όπου εντόπισαν και παρέλαβαν τα παιδιά.

Πλύση εγκεφάλου στα ουκρανόπουλα

Κάποια από τα παιδιά αυτά περιέγραψαν στο Γαλλικό Πρακτορείο την πλύση εγκεφάλου, την οποία υφίσταντο στις κατασκηνώσεις.

«Αν δεν τραγουδούσαμε τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας, μας ανάγκαζαν να γράψουμε μια αναφορά όπου εξηγούσαμε τους λόγους. Την Πρωτοχρονια μας έβαλαν να ακούσουμε την ομιλία του Πούτιν», είπε η 15χρονη Ταϊσία.

Η 11χρονη κόρη του Ζαποροστσένκο, Γιάνα, είπε ότι «όλα ήταν όπως στις συνηθισμένες κατασκηνώσεις», αλλά «μας έβαζαν να τραγουδάμε και να χορεύουμε όταν ήρθαν επιθεωρητές» από τη Μόσχα.

Η 43χρονη Ινέσα Βέρτος είπε ότι ο γιος της επέστρεψε «πολύ σοβαρός» μετά το μακρύ χωρισμό τους. «Με κοιτάει και μου λέει: “μαμά, δεν θέλω να σου πω τι πέρασα, θα έχανες τον ύπνο σου τα βράδια».

H Save Ukraine παρέχει ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά, που έζησαν μήνες μακριά από τους δικούς τους σε κατεχόμενα εδάφη της Ουκρανίας. Σύμφωνα με την Χαρτσένκο, η οργάνωσή της «κάνει τα πάντα για να μην επιστρέψουν τα παιδιά και οι γονείς τους στις επικίνδυνες ζώνες».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share