Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Ένας πατέρας τριών παιδιών έκανε βαζεκτομή - Οταν ανακάλυψε ότι η σύζυγός του έμεινε ξανά έγκυος έκανε κάτι απίστευτο (Video)

Σοκαριστική ιστορία

31 Μαρτίου 2023 10:27
Ένας πατέρας τριών παιδιών έκανε βαζεκτομή - Οταν ανακάλυψε ότι η σύζυγός του έμεινε ξανά έγκυος έκανε κάτι απίστευτο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενας πατέρας, νεαρής μάλιστα ηλικίας, τριών παιδιών αποφάσισε να κάνει βαζεκτομή λαμβάνοντας το συγκεκριμένο μέσο αντισύλληψης. Λίγους μήνες αργότερα ανακάλυψε πως η σύζυγός του ήταν ξανά έγκυος… Πώς αντέδρασε;

Σίγουρα με τέτοιο τρόπο που δεν περιμένει κανείς. Επίσης, σε μία ακόμη σοκαριστική ιστορία μία 24χρονη έγκυος πήγε για υπερηχογράφημα, αλλά μόλις κοίταξε την οθόνη πάγωσε.

Δείτε όσα έγιναν στο βίντεο…

32χρονη είναι 12 εβδομάδων έγκυος αλλά η τεράστια κοιλιά της έχει σοκάρει τους γιατρούς - Όταν την εξετάζουν...

Όταν μία 32χρονη έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, δεν είχε ιδέα τι την περίμενε. 12 εβδομάδες μετά την εγκυμοσύνη η τεράστια κοιλιά της έχει σοκάρει τους γιατρούς. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μιας 26χρονης έγκυου όπου πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τον πόνο. Όταν οι γιατροί της έκοψαν το παντελόνι έμειναν άναυδοι!

Η Lara έχει διαβήτη τύπου 1, ο οποίος εμφανίζεται όταν το σώμα αποτυγχάνει να παράγει ινσουλίνη. Δεν συνδέεται με την παχυσαρκία. Αλλά λόγω της διάγνωσής του, ήξερε ότι ήταν ιδιαίτερα επιρρεπής στο να κερδίζει βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στις πρώτες κιόλας 12 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, οι άνθρωποι τη ρωτούσαν πότε ετοιμάζονταν να γεννήσει. Και η κοιλιά της συνέχισε να μεγαλώνει! Η κοιλιά της Lara απέκτησε τεράστιο μέγεθος, πήρε 40 κιλά και ανέβηκε πέντε μεγέθη στα ρούχα. Δύο μήνες πριν από την ημερομηνία γέννας, το αγέννητο μωρό της ήδη ζύγιζε 2,7 κιλά.

Η κοιλιά της είχε μεγαλώσει τόσο πολύ, που φοβόταν ότι θα έπεφτε από το βάρος. Στις 36 εβδομάδες, δεν χωρούσε στα κανονικά ενδύματα μητρότητας. Στα παρακάτω βίντεο, δείτε τι συνέβη όταν η Lara γέννησε τελικά την κόρη της και υποβλήθηκε σε ένα απίστευτο μετά το μωρό μετασχηματισμό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share