Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Δώστε προσοχή στον κύκλο της φωτογραφίας και δείτε τη σκιά στο βίντεο - Θα πάθετε σοκ και εσείς με αυτο που κατέγραψε η κρυφή κάμερα (Video)

Ανατριχιαστικό!

31 Μαρτίου 2023 10:03
Δώστε προσοχή στον κύκλο της φωτογραφίας και δείτε τη σκιά στο βίντεο - Θα πάθετε σοκ και εσείς με αυτο που κατέγραψε η κρυφή κάμερα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόφαση να αλλάξει κατοικία πήρε ο ένοικος του σπιτιού που θα δείτε μετά την ανεξήγητη… κίνηση που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της νύχτας κι ενώ εκείνος κοιμόταν.

Κανένας, βέβαια, δεν μπορεί με βεβαιότητα να δώσει μια πειστική απάντηση για το τι πραγματικά είναι αυτό. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, το πειστήριο της καταγραφής της σκιάς από την κρυφή κάμερα, δίνει επιπλέον υλικό σε όσους πιστεύουν για την ύπαρξη πνευμάτων.

Επίσης, σε ένα ακόμα σοκαριστικό περιστατικό μία 31χρονη μητέρα, όπου έβαλε μία κάμερα στο ταβάνι του δωματίου της και την έβαλε να καταγράφει. Πήγε για ύπνο όπως συνήθως με σκοπό να κοιτάξει το πρωί το βίντεο και να δει τι συμβαίνει τα βράδια και για πόσο λόγο ξυπνάει κουρασμένη.

Έβρισκαν τη γιαγιά μελανιασμένη χωρίς να ξέρουν γιατί - Όταν έβαλαν κρυφή κάμερα ανακάλυψαν τον πραγματικό εφιάλτη (video)

Η Minnie Graham πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της σε γηροκομείο, στο Garland του Τέξας. Μια μέρα, η αγαπημένη 98χρονη προ-γιαγιά άρχισε να λέει στην οικογένειά της ότι το προσωπικό του γηροκομείου, την κακομεταχειριζόταν. Με την ευκαιρία, δείτε τι ανακάλυψε μια 27χρονη όταν έβαλε κυρφή κάμερα στη κουζίνα.

Ισχυρίστηκε ότι η εργαζόμενη νοσοκόμα που της είχε ανατεθεί ήταν ιδιαίτερα σκληρή.

Μετά άρχισαν να εμφανίζονται οι μώλωπες και τα μαύρα μάτια. Η οικογένεια της Minnie, ιδιαίτερα οι εγγονές της, ήθελαν άμεσες απαντήσεις.

Οι εργαζόμενοι του γηροκομείου, είπαν πως η Minnie, είχε πέσει από την αναπηρική καρέκλα της, εξ ου και η περίεργες μελανιές. Οι εγγονές της, όμως, δεν τους πίστευαν.

Έτσι, η οικογένεια της Minnie, αποφάσισε να λάβει άλλη προσέγγιση τοποθετώντας ένα ρολόι στο δωμάτιό της, παγιδευμένο με κρυφή κάμερα. Παρακολουθούσαν και περίμεναν, όμως αυτό που αντίκρισαν, τους φάνηκε τρομερό.

Βασισμένοι στην τεχνολογία και ακολουθώντας τα ένστικτά τους, οι αγαπημένοι του Minnie μπόρεσαν να ανακαλύψουν και να εκθέσουν την αλήθεια πριν πεθάνει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share