Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Πήγε για μασάζ χωρίς να γνωρίζει ότι την καταγράφει κρυφή κάμερα - Λίγο αργότερα συνέβη κάτι σοκαριστικό (video)

Αδιανόητο!

31 Μαρτίου 2023 09:18
Πήγε για μασάζ χωρίς να γνωρίζει ότι την καταγράφει κρυφή κάμερα - Λίγο αργότερα συνέβη κάτι σοκαριστικό (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν θα πιστέψετε τι κατάγραψε κρυφή κάμερα μέσα σε δωμάτιο μασάζ. Φυσικά και δεν συνέβη κάτι τρομακτικό, αλλά κάτι που θα σας κάνει να δακρύσετε. Με την ευκαιρία, δείτε τι ανακάλυψαν γονείς που έβαλαν κρυφή κάμερα στο μωρό τους.

Οι Φίτζι και Γουίπα είναι δύο παρουσιαστές μια δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής στην Αυστραλία. Για τη γιορτή της μητέρας το καλόκαρδο δίδυμο πρόσφερε σε μια μαμά τη δυνατότητα να περάσει τη μέρα αυτή σε ένα spa.

Εκεί, δέχτηκε με πολύ χαρά όλη την φροντίδα και περιποίηση — αν και θα προτιμούσε να περάσει τη μέρα αυτή με ένα πολύ σημαντικό της πρόσωπο. Η αγαπημένη της κόρη, Τζες, βρισκόταν πολύ μακριά της, στο Λονδίνο. Είχε 2 χρόνια να τη δει.

Πριν η Σάντυ οδηγηθεί για το μασάζ, της παρουσιάστηκε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα από την Τζες. «Εύχομαι να μπορούσα να είμαι εκεί,» λέει στην οθόνη. «Δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος για να σε ευχαριστήσω γι’ αυτά που έχεις κάνει για μένα». Είναι φανερό το πόσο λείπει η μία στην άλλη.

Καθώς η Σάντυ ξαπλώνει στο τραπέζι του μασάζ με μια πετσέτα να καλύπτει τα μάτια της, κάποιος απροσδόκητα γλιστρά μέσα στο δωμάτιο μαζί της.

Δείτε το βίντεο

"Κλείδωσε την πόρτα, θα σε φιλήσω...": Σκάνδαλο με την σεξουαλική παρενόχλησε καθηγητή που εντοπίστηκε από κρυφή κάμερα (video)

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης από το ακαδημαϊκό προσωπικό σε βάρος φοιτητριών σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της δυτικής Αφρικής.

Το φαινόμενο χαρακτηρίζεται ενδημικό, αλλά σχεδόν ποτέ δεν μπορεί να αποδειχθεί. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα εντοπίσετε κρυφή κάμερα σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Το BBC συγκέντρωσε δεκάδες μαρτυρίες θυμάτων αλλά ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το οπτικό υλικό από τις δημοσιογράφους που μπήκαν με μυστικές κάμερες σαν φοιτήτριες στα πανεπιστήμια του Λάγος και της Γκάνα.

Οι γυναίκες δημοσιογράφοι υπέστησαν αδιαμφισβήτητη σεξουαλική παρενόχληση, δέχθηκαν ανάρμοστες προτάσεις και πιέσεις από υψηλόβαθμους διδάσκοντες. Και όλα καταγράφηκαν στις κρυφές κάμερες.

Οι φιλοφρονήσεις ξεκινούν με σχόλια για την εμφάνιση των κοριτσιών και ακολουθούν αποκαλυπτικοί διάλογοι. «Κλείσε το φως, κλείδωσε την πόρτα, θα σε φιλήσω» λέει ένας διδάσκων στη δημοσιογράφο – φοιτήτρια, ενώ σε άλλο περιστατικό ένας άλλος εκπαιδευτικός προτείνει στη «φοιτήτρια» να γίνει ο δεύτερος σύντροφός της, αφού εκείνη του εξηγεί πως έχει σχέση. Χωρίς καμία αιδώ, ένας από τους διδάσκοντες λέει πως ο καθηγητής που έχει «έρθει κοντά» με μία φοιτήτρια φυσικά και θα την περάσει στο μάθημά του και πως αυτό δεν είναι δωρεάν, αφού η κοπέλα το πληρώνει «με το κορμί της».

Οι εικόνες από τις κρυφές κάμερες προκαλούν ναυτία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share