Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Γιαγιά έχασε 31,5 κιλά - Μόλις δείτε πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (photos)

Μας εντυπωσίασε!

30 Μαρτίου 2023 19:41
Γιαγιά έχασε 31,5 κιλά - Μόλις δείτε πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που μπορεί να πάρει κανείς είναι να αποβάλλει από πάνω του τα περιττά κιλά. Κι όταν μιλάμε για διψήφιους αριθμούς η προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί είναι τεράστια αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα θα ανταμείψει τους κόπους σου. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ανθρώπους να χάνουν βάρος και να γίνονται πραγματικά αγνώριστοι, για παράδειγμα δείτε εδώ, έναν άντρα που έχασε 140 κιλά και και παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του.

Μια γιαγιά από το Σίδνεϊ αποκάλυψε πώς έχασε 31,5 κιλά σε μόλις τρεις μήνες χωρίς άσκηση. Η Άννα Ράιζ ξεφορτώθηκε γρήγορα το υπερβολικό βάρος της ακολουθώντας ένα απλό διατροφικό πλάνο. Η θέλησή της για αλλαγή ξεκίνησε όταν σοκαρίστηκε από τότε που είδε τον εαυτό της σε μια φωτογραφία με τις τέσσερις γενιές της οικογένειάς της.

“Δεν μπορούσα να πιστέψω πώς ήμουν. Την ίδια στιγμή δεν μπορούσα να ανέβω σκάλες, δεν μπορούσα να βάψω τα νύχια των ποδιών μου, ήταν φοβερό,” είπε στην Daily Mail Australia. Η κ. Ράιζ εξήγησε ότι η προηγούμενη εικόνα του σώματός της την έκανε να νιώθει καταθλιπτική και είχε χάσει όλη της την αυτοπεποίθηση. “Δεν συμμετείχα σε κοινωνικές συναθροίσεις, δεν είχα πολλά ρούχα που να μου ταιριάζουν, ένιωθα αμήχανα.”

Γιαγιά έχασε 31,5 κιλά - Μόλις δείτε πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (photos)

Η κ. Ράιζ έχει μεταμορφώσει όχι μόνο το σώμα της αλλά και τη ζωή της χάρη στην αλλαγή της διατροφής της, την επιμονή και τον νέο και υγιεινό τρόπο ζωής της. Στην ηλικία των 50 ετών ανακάλυψε ένα πρόγραμμα που της παρείχε ένα πλάνο υγιεινής διατροφής και της περιόρισε την επιθυμία για γλυκά. “Πέρασα από μια πολύ καταθλιπτική κατάσταση στο να αισθάνομαι όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Όπως θα έλεγαν τα εγγόνια μου, είμαι 50 και είμαι υπέροχη.”

“Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η δίαιτα σε περιορίζει από το να τρως, αλλά αυτό δεν συνέβαινε με μένα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προτιμούσα γιαούρτι με φρούτα για πρωινό, όπως μήλα και φράουλες. Τα γεύματα μου ήταν σαλάτες με πρωτεΐνες και λαχανικά και για δείπνο έτρωγα μπριζόλα και ψάρι.

“Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έδειχνα ξανά έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενη, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Αυτή η μεταμόρφωση έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου,”είπε. Παρά τη δύσκολη εκκίνηση της αλλαγής, η κ. Ράιζ δήλωσε ότι άρχισε να βλέπει αποτελέσματα σε μόλις λίγες μέρες από την εφαρμογή του νέου τρόπου ζωής. “Δεν θα πω ψέματα, αρχικά ένιωθα λίγο άσχημα αλλά μετά από δύο μέρες είχα περισσότερη ενέργεια.” “Αισθάνομαι τέλεια, φαίνομαι νεότερη και πήρα πίσω την αυτοπεποίθησή μου,” είπε η κα Ράιζ.

Γιαγιά έχασε 31,5 κιλά - Μόλις δείτε πως είναι σήμερα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας (photos)

Είπε επίσης ότι αισθάνεται τόσο όμορφα που έχει συστήσει τη δίαιτά της, με το όνομα 123diet, σε άλλους 20 ανθρώπους και ελπίζει ότι ο καθένας τους θα μπορέσει να βρει τη δύναμη για να κάνει τις αλλαγές που επιθυμεί στη ζωή του. “Αδράξτε την ευκαιρία, η ζωή είναι πολύ μικρή και πρέπει να τη ζούμε. Μην το σκέφτεστε.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share