Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

Super οφθαλμαπάτη: Μπορείτε να εντοπίσετε το λεμόνι ανάμεσα στα φρούτα σε 7 δευτερόλεπτα;

Για δυνατούς λύτες

30 Μαρτίου 2023 17:09
Super οφθαλμαπάτη: Μπορείτε να εντοπίσετε το λεμόνι ανάμεσα στα φρούτα σε 7 δευτερόλεπτα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γρίφος: Πιστεύετε ότι η παρατηρητικότητα είναι το δυνατό σας σημείο και τίποτα δεν ξεφεύγει της προσοχής σας; Η εικόνα που ακολουθεί δοκιμάζει την παρατηρητικότητά σας και σίγουρα θα σας κάνει να αμφισβητήσετε την οξύτητα της όρασή σας! Με την ευκαιρία, δείτε αν μπορείτε να βρείτε τι χρώμα έχει αυτό το παπούτσι...

Μόνο οι πιο παρατηρητικοί λύτες γρίφων μπορούν να βρουν το λεμόνι σε μόλις 7 δευτερόλεπτα.

Super οφθαλμαπάτη: Μπορείτε να εντοπίσετε το λεμόνι ανάμεσα στα φρούτα σε 7 δευτερόλεπτα;

Η λύση...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Super οφθαλμαπάτη: Μπορείτε να εντοπίσετε το λεμόνι ανάμεσα στα φρούτα σε 7 δευτερόλεπτα;

Η νέα οπτική ψευδαίσθηση που έχει «τρελάνει» το ίντερνετ - Μόνο 1% δεν πέφτει στην παγίδα

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποτελούν το ιδανικό εργαλείο, προκειμένου να αμφισβητήσουμε τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλός μας αντιλαμβάνεται ορισμένα πράγματα.

Αυτό που κάνουν είναι να παραπλανούν τα μάτια μας, ενώ πολλές από αυτές τις ψευδαισθήσεις «δείχνουν» και αρκετά πράγματα για τον χαρακτήρα μας.

Μάλιστα, αυτό που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες τις ψευδαισθήσεις είναι ότι δύο άνθρωποι, κοιτάζοντας την ίδια εικόνα, μπορούν να δουν δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Δείτε επίσης: Viral oπτική ψευδαίσθηση: Μόλις το 5% τα καταφέρνει! Μπορείς να βρεις τις 5 διαφορές μέσα σε 11 δευτερόλεπτα;

Η νέα ψευδαίσθηση που έχει τρελάνει το διαδίκτυο

Η νέα οπτική ψευδαίσθηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ξεγελά εύκολα τους ανθρώπους, καθώς πιστεύουν ότι η εικόνα κινείται – ενώ στην πραγματικότητα είναι σταθερή.

Στη νέα σειρά ψευδαισθήσεων από το Jackpotjoy, 9 στους 10 ανθρώπους που κοιτάζουν επίμονα τη μαύρη τρύπα, την βλέπουν να μεγαλώνει και να κινείται. Ωστόσο, ένα στα 10 άτομα την αντιλαμβάνεται ως σταθερή, ακίνητη.

Δείτε την εικόνα:

Oπτική ψευδαίσθηση που έχει «τρελάνει» το ίντερνετ

Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Τι συμβαίνει;

Καθώς κοιτάζετε την μαύρη τρύπα, είναι σαν το χρώμα στις άκρες να ξεθωριάζει και να απλώνεται.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ψευδαίσθηση υποτίθεται ότι προκαλεί διαστολή στις κόρες των ματιών σας, όταν η εικόνα σας ξεγελά. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν βρισκόμαστε στο σκοτάδι.

Κουίζ για «σκληρούς» λύτες: Μπορείτε να βρείτε το κρυμμένο γάντι σε 11 δευτερόλεπτα; Αν ναι, τότε έχετε πολύ υψηλό IQ

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα όλων μας. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση. Η συγκεκριμένη σπαζοκεφαλιά είναι για «σκληρούς» λύτες. Μπορείτε να βρείτε το κρυμμένο γάντι σε 11 δευτερόλεπτα; Αν ναι, τότε έχετε πολύ υψηλό IQ

Ωστόσο… η παρακάτω ψευδαίσθηση αποκαλύπτει πολλά για τον δείκτη της ευφυΐας σου. Επίσης, δείτε εδώ μία ακόμα viral οφθαλμαπάτη και δώστε την απάντηση για το εάν η γάτα ανεβαίνει ή κατεβαίνει τις σκάλες;

Συγκεκριμένα, έχετε 11 δευτερόλεπτα προκειμένου να ψάξετε προσεκτικά την παρακάτω εικόνα και να βρείτε το κρυμμένο γάντι.

Στην εικόνα, έξι καλεσμένοι απολαμβάνουν το δείπνο τους. Η υπόθεση περιπλέκεται αρκετά καθώς φαίνονται αρκετά αντικείμενα πάνω στο τραπέζι προκειμένου να μην μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα το γάντι.

Δείτε την εικόνα

κουίζ κρυμμένο γάντι

Η λύση του μυστηρίου

Αν δυσκολευτήκατε αρκετά, ήρθε η ώρα να σας δώσουμε την απάντηση.

Αν πάλι τα καταφέρατε σε 11», σημαίνει ότι έχετε πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Συγχαρητήρια!

.

.

.

.

.

κουίζ κρυμμένο γάντι λύση

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share