Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν είχαν ιδέα ότι η φοράδα τους ήταν έγκυος - Όταν όμως γέννησε τους περίμενε μια μεγαλύτερη έκπληξη (Video)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους

30 Μαρτίου 2023 16:20
Δεν είχαν ιδέα ότι η φοράδα τους ήταν έγκυος - Όταν όμως γέννησε τους περίμενε μια μεγαλύτερη έκπληξη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είχαν ιδέα ότι η φοράδα τους ήταν έγκυος, όταν όμως γέννησε τους περίμενε μια μεγαλύτερη έκπληξη! Το 2009, η φοράδα ονόματι Princess, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο γέννησε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο St. Paul στη Μινεσότα.

Και σα να μην έφτανε αυτό, η Princess γέννησε όχι ένα, αλλά δύο πουλάρια, τα δίδυμα William και Henry. Το προσωπικό είχε αναστατωθεί γιατί φοβόντουσαν πως τα ζώα ίσως δεν έβγαζαν τη νύχτα και ακόμη κι αν ένα από τα δύο τα κατάφερνε, τα στατιστικά έλεγαν πως θα είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η ηρωική ομάδα όμως έκανε τα αδύνατα δυνατά και τα δύο αδέρφια τα κατάφεραν! Παράλληλα, διαβάστε εδώ τη σοκαριστική ιστορία, όπου μια έγκυος πήγε για το υπερηχογράφημα και όταν κοίταξε την οθόνη η καρδιά της "σταμάτησε".

Δείτε λοιπόν τι έκανε στο παρακάτω βίντεο:

32χρονη είναι 12 εβδομάδων έγκυος αλλά η τεράστια κοιλιά της έχει σοκάρει τους γιατρούς - Όταν την εξετάζουν...

Όταν μία 32χρονη έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, δεν είχε ιδέα τι την περίμενε. 12 εβδομάδες μετά την εγκυμοσύνη η τεράστια κοιλιά της έχει σοκάρει τους γιατρούς. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μιας 26χρονης έγκυου όπου πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τον πόνο. Όταν οι γιατροί της έκοψαν το παντελόνι έμειναν άναυδοι!

Η Lara έχει διαβήτη τύπου 1, ο οποίος εμφανίζεται όταν το σώμα αποτυγχάνει να παράγει ινσουλίνη. Δεν συνδέεται με την παχυσαρκία. Αλλά λόγω της διάγνωσής του, ήξερε ότι ήταν ιδιαίτερα επιρρεπής στο να κερδίζει βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στις πρώτες κιόλας 12 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, οι άνθρωποι τη ρωτούσαν πότε ετοιμάζονταν να γεννήσει. Και η κοιλιά της συνέχισε να μεγαλώνει! Η κοιλιά της Lara απέκτησε τεράστιο μέγεθος, πήρε 40 κιλά και ανέβηκε πέντε μεγέθη στα ρούχα. Δύο μήνες πριν από την ημερομηνία γέννας, το αγέννητο μωρό της ήδη ζύγιζε 2,7 κιλά.

Η κοιλιά της είχε μεγαλώσει τόσο πολύ, που φοβόταν ότι θα έπεφτε από το βάρος. Στις 36 εβδομάδες, δεν χωρούσε στα κανονικά ενδύματα μητρότητας. Στα παρακάτω βίντεο, δείτε τι συνέβη όταν η Lara γέννησε τελικά την κόρη της και υποβλήθηκε σε ένα απίστευτο μετά το μωρό μετασχηματισμό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share