Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβρισκαν τη γιαγιά μελανιασμένη χωρίς να ξέρουν γιατί - Όταν έβαλαν κρυφή κάμερα ανακάλυψαν τον πραγματικό εφιάλτη (video)

Δεν πίστευαν αυτό που αντίκρυσαν

28 Μαρτίου 2023 22:39
Έβρισκαν τη γιαγιά μελανιασμένη χωρίς να ξέρουν γιατί - Όταν έβαλαν κρυφή κάμερα ανακάλυψαν τον πραγματικό εφιάλτη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Minnie Graham πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της σε γηροκομείο, στο Garland του Τέξας. Μια μέρα, η αγαπημένη 98χρονη προ-γιαγιά άρχισε να λέει στην οικογένειά της ότι το προσωπικό του γηροκομείου, την κακομεταχειριζόταν. Με την ευκαιρία, δείτε τι ανακάλυψε μια 27χρονη όταν έβαλε κυρφή κάμερα στη κουζίνα.

Ισχυρίστηκε ότι η εργαζόμενη νοσοκόμα που της είχε ανατεθεί ήταν ιδιαίτερα σκληρή.

Μετά άρχισαν να εμφανίζονται οι μώλωπες και τα μαύρα μάτια. Η οικογένεια της Minnie, ιδιαίτερα οι εγγονές της, ήθελαν άμεσες απαντήσεις.

Οι εργαζόμενοι του γηροκομείου, είπαν πως η Minnie, είχε πέσει από την αναπηρική καρέκλα της, εξ ου και η περίεργες μελανιές. Οι εγγονές της, όμως, δεν τους πίστευαν.

Έτσι, η οικογένεια της Minnie, αποφάσισε να λάβει άλλη προσέγγιση τοποθετώντας ένα ρολόι στο δωμάτιό της, παγιδευμένο με κρυφή κάμερα. Παρακολουθούσαν και περίμεναν, όμως αυτό που αντίκρισαν, τους φάνηκε τρομερό.

Βασισμένοι στην τεχνολογία και ακολουθώντας τα ένστικτά τους, οι αγαπημένοι του Minnie μπόρεσαν να ανακαλύψουν και να εκθέσουν την αλήθεια πριν πεθάνει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share