Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κυνηγός σκότωσε λιοντάρια για μια φωτογραφία - Όμως στη συνέχεια έγινε κάτι σοκαριστικό

Η απόλυτη φρίκη!

28 Μαρτίου 2023 21:18
Κυνηγός σκότωσε λιοντάρια για μια φωτογραφία - Όμως στη συνέχεια έγινε κάτι σοκαριστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη οργή έχει προκαλέσει αυτός κυνηγός που σκότωσε λιοντάρια για να βγάλει φωτογραφία, όμως δεν ήξερε ποια είναι η τιμωρία που τον περιμένει.

Δυστυχώς τέτοιες ιστορίες συμβαίνουν κατά καιρούς, με την πιο πρόσφατη να είναι αυτή η κυνηγός, που, όπως θα δείτε, σκότωσε μια σπάνια καμηλοπάρδαλη για μια φωτογραφία! “Σκότωσα μια ολόκληρη οικογένεια λιονταριών” περηφανευόταν στις φωτογραφίες που έστειλε στους φίλους του ο Μπλέικ Φίσερ, δίχως να μπορεί να φανταστεί ότι η κίνηση αυτή σύντομα θα του γύριζε μπούμερανγκ.

Ο Μπλέικ Φίσερ, δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για το κυνήγι. Είναι άλλωστε μέλος της επιτροπής κυνηγών στη γενέτειρά του, στο Αϊντάχο των ΗΠΑ. Οι φωτογραφίες όμως που “μοιράστηκε” με φίλους και γνωστούς στα social media από το πρόσφατο ταξίδι του στην Αφρική, προκάλεσαν αηδία και αποστροφή ακόμη και στα μέλη του συλλόγου του, που τώρα ζητούν την κεφαλή του επί πίνακι. Γιατί ο Φίσερ “ξεπάστρεψε” ότι άγριο ζώο βρέθηκε στο πέρασμά του και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί περιχαρής, κομπάζοντας για τον εαυτό και τις πράξεις του.

Ο Φίσερ, βρέθηκε με τη γυναίκα του στη Ναμίμπια της Αφρικής το Σεπτέμβριο. Πως πέρασε τις μέρες του; Σκοτώνοντας τουλάχιστον 14 άγρια ζώα! Ανάμεσά τους, λιοντάρια, μία καμηλοπάρδαλη, μια λεοπάρδαλη, μία αντιλόπη, έναν όρυγα, κ.α. Και κάθε φορά, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί φουσκώνοντας από περηφάνια δίπλα στο θήραμά του. Ούτε και να στείλει τις φωτογραφίες σε περισσότερους από 100 φίλους και γνωστούς, οι οποίοι, όπως αποδείχθηκε, δεν μοιάζουν να μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό του.

Κυνηγός σκότωσε λιοντάρια για μια φωτογραφία - Όμως στη συνέχεια έγινε κάτι σοκαριστικό

“Σκότωσα μια ολόκληρη οικογένεια μπαμπουίνων” γράφει σε μία από τις συνοδευτικές λεζάντες της… αντίστοιχης φωτογραφίες με τα σωριασμένα νεκρά ζώα μπροστά στα πόδια του.

Οι αντιδράσεις πίσω στις ΗΠΑ δεν άργησαν να ξεσπάσουν. Αναγκάζοντας ακόμη και τα μέλη του σωματείου να ζητήσουν την παραίτησή του, αφού έδειξε να αδιαφορεί απόλυτα για τις λεπτές ισορροπίες και την “πολιτική ορθότητα” που καθιστούν αποδεκτό το κυνήγι στις μέρες μας… Όπως ανέφεραν άλλα μέλη της επιτροπής, θα ήταν άδικο να φαίνονται όλοι “κακοί” στα μάτια της κοινής γνώμης.

Μετά την οργή και την κατακραυγή που προκάλεσαν οι φωτογραφίες του, ο Φίσερ παρουσίασε και τη δική του άποψη για τα γεγονότα. Και δείχνει ότι μάλλον δεν κατάλαβε απολύτως τίποτα. Ζήτησε με συγγνώμη για τις φωτογραφίες που έστειλε, όχι όμως και για αυτό που έκανε. Όπως υποστήριξε άλλωστε, “το κυνήγι άγριων ζώων είναι νόμιμο στη Ναμίμπια”.

“Δεν έκανα τίποτε κακό, τίποτε ανήθικο” δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, υπογραμμίζοντας ότι στη Ναμίμπια υπάρχει πρόστιμο για την δολοφονία απειλούμενων ειδών και ότι οι μπαμπουίνοι δεν… ανήκουν σε αυτά!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share