Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα γιατί υποπτευόταν την κόρη του - Έμεινε «κάγκελο» μόλις είδε τι πραγματικά έκανε

Έπαθε σοκ όταν το διαπίστωσε!

27 Μαρτίου 2023 22:31
Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα γιατί υποπτευόταν την κόρη του - Έμεινε «κάγκελο» μόλις είδε τι πραγματικά έκανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας πατέρας από την Πάτρα αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του το σπίτι γιατί πίστευε ότι κάτι «περίεργο» έκανε η κόρη του!

Όταν επέστρεψε από τη δουλειά του για να δει τι είχε καταγράψει η κάμερα έμεινε με το στόμα ανοιχτό…Ανακάλυψε ότι η 18χρονη κόρη του είχε εγγραφεί σε ιστοσελίδες του εξωτερικού και γδυvoταv επί πληρωμής. Όταν ζήτησε εξηγήσεις από την κόpη του αυτή του είπε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό κι ότι το έκανε για να βγάζει χαρτζιλίκι!

Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κόρης του

Γονείς προσοχή: Το διαδίκτυο κρύβει απίστευτες παγίδες. Όταν διαπιστώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τα παιδιά σας «ενεργοποιηθείτε». Συμβουλές στους γονείς για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά δίνει η Ελληνική Αστυνομία.

Στο ερώτημα πώς μπορεί το παιδί να χρησιμοποιεί το ίντερνετ χωρίς να κινδυνεύει, η ΕΛ.ΑΣ. απαντά:

Να μη δίνει σε κανέναν, ακόμα και στον καλύτερό του φίλο, τον κωδικό πρόσβασής του στο Διαδίκτυο. Τα μόνα άτομα που θα πρέπει να γνωρίζουν τον κωδικό είναι οι γονείς του.

Να μην απαντά σε ηλεκτρονικά μηνύματα με ύποπτο περιεχόμενο ή άγνωστο αποστολέα.

Να μην απαντά σε ηλεκτρονικά μηνύματα που το κάνουν να αισθανθεί «άβολα». Σε περίπτωση που λάβει ένα τέτοιο μήνυμα, να μη διστάζει να το αναφέρει στους γονείς του ή σε κάποιο άλλο πρόσωπο που εμπιστεύεται.

Αν αισθανθεί άβολα την ώρα που συνομιλεί μέσω chatroom, να διακόψει αμέσως τη συνομιλία.

Να αποφεύγει να στέλνει τη φωτογραφία του και άλλα προσωπικά του στοιχεία μέσω διαδικτύου σε άγνωστα άτομα.

Να σκεφθεί πολύ καλά ενδεχόμενη συνάντηση με διαδικτυακό φίλο και να ζητήσει την άποψη των γονέων σχετικά με αυτό το θέμα.

Σε περίπτωση που αποφασίσει να συναντηθεί με το «διαδικτυακό του φίλο», να ενημερώσει οπωσδήποτε τους γονείς του ή κάποιο άτομο που εμπιστεύεται και να φροντίσει ώστε η συνάντηση αυτή να πραγματοποιηθεί σε δημόσιο χώρο.

Να αναπτύξει κριτική διάθεση σε ό,τι διαβάζει στο Διαδίκτυο και να μην εμπιστεύεται αμέσως ό,τι δει σε αυτό.

Να αναπτυχθεί μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ παιδιών και γονέων, ούτως ώστε το παιδί να συζητά με τους γονείς του και να τους αναφέρει οτιδήποτε βλέπει και ζει όταν σερφάρει στο internet. Είναι επίσης απαραίτητο οι ίδιοι οι γονείς να αποκτήσουν βασικές γνώσεις για το διαδίκτυο και να ενημερωθούν σωστά ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν στο παιδί τους την καθοδήγηση που είναι απαραίτητη κατά την πλοήγησή του στον κόσμο του διαδικτύου. Επίσης, η ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων των γονιών με τα παιδιά και η αφιέρωση χρόνου σε αυτά είναι πολύ σημαντική.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share