Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λίγο πριν το γάμο τους αποφάσισαν να χάσουν 100 κιλά - Αυτό που έγινε στη συνέχεια δε θα το πιστεύετε

Απίστευτο!

27 Μαρτίου 2023 14:06
Λίγο πριν το γάμο τους αποφάσισαν να χάσουν 100 κιλά - Αυτό που έγινε στη συνέχεια δε θα το πιστεύετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ζευγάρι λίγο πριν παντρευτεί αποφάσισε να χάσει 100 κιλά ζητώντας τη βοήθεια της εκπομπής "Extreme Weight Loss" με σκοπό την ημέρα του γάμου να είναι... μεταμορφωμένοι!

Ιστορίες σχετικά με γάμους κατά καιρούς έχουμε δει πάμπολλες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 86χρονη γιαγιά θέλησε να παντρευτεί.

Εκείνη την περίοδο o Σέιν ζύγιζε 211 κιλά με την καρδιακή προσβολή να καραδοκεί στη γωνία και η Μαρίζα 115 κιλά. Ο στόχος τους ήταν να χάσουν 90 κιλά σε 90 ημέρες και τους είπαν ότι έτσι θα μπορούσαν να παντρευτούν σε μόλις 6 μήνες.

«Θέλω να αλλάξεις γιατί σε θέλω δίπλα μου«, είπε η Μαρίζα στον Σείν. «Θέλω να κάνω παιδιά και να γεράσω μαζί σου.»

Στην πορεία του ταξιδιού τους όμως, ανακάλυψαν κρυφούς παράγοντες που τους είχαν οδηγήσει σε αυτό τον τρόπο ζωής. Ο Σέιν είχε περάσει ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο όταν έμαθε πως η κόρη του δεν ήταν το βιολογικό του παιδί. Η Μαρίζα από την άλλη ακόμη κουβαλούσε πολύ θυμό λόγω της αυτοκτονίας του πατέρα της. Επιπλέον, είχαν εξαρτηθεί ο ένας από τον άλλο και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα όταν σε μερικές από τις προκλήσεις η Μαρίζα προσπάθησε να κουβαλήσει κάποια βάρη για χάρη του Σέιν.

Παρόλα αυτά, ο Σέιν ξεκίνησε να δουλεύει πιο σκληρά για να σηκώνει μόνος του τα βάρη και επιτέλους άρχισαν να χάνουν κάποια κιλά.

Στο ενδιάμεσο, το δεύτερο σκέλος της επιθυμίας τους – ο γάμος – δρομολογήθηκε όταν έστειλαν τη Μαρίζα να αγοράσει νυφικό και να διοργανώσει την τελετή με τη βοήθεια του μάνατζερ, Ντέιβιντ Τουτέρο.

Φτάνοντας τις 90 ημέρες, πέρασαν τη δοκιμασία με τη Μαρίζα να έχει χάσει 28 κιλά και ο Σέιν 63. Δε γνώριζαν όμως ότι αυτό θα ήταν και η αρχή του τέλους για τη σχέση τους…

Λίγο πριν το γάμο τους αποφάσισαν να χάσουν 100 κιλά - Αυτό που έγινε στη συνέχεια δε θα το πιστεύετε

Στην επόμενη φάση, οι διοργανωτές έθεσαν νέους στόχους για το ζευγάρι. Η Μαρίζα επέστρεψε στην οικογένειά της ενώ ο Σέιν έμεινε στην Αριζόνα για να χάσει και άλλα κιλά.

Μπορεί τα σχέδια για το γάμο να προχωρούσαν, μια επίσκεψη όμως στο πατρικό της Μαρίζα αποκάλυψε πως η μέλλουσα νύφη είχε κατάθλιψη. Όχι όμως επειδή της έλειπε ο Σέιν , αλλά γιατί δεν ήταν πλέον σίγουρη ότι ήθελε να συνεχίσει να «είναι κολλημένη πάνω του».

«Ανακάλυψα τον πραγματικό που εαυτό και δεν είμαι πλέον σίγουρη ότι χρειάζομαι τον Σέιν «, είπε η ίδια.

Της έδωσαν λίγο χρόνο για να είναι 100% σίγουρη για τα συναισθήματά της και όταν πλέον είχε καταλήξει η εκπομπή κάλεσε και τους δύο για να γίνει η αποκάλυψη. Ο Σέιν σοκαρισμένος που μετά από 7 χρόνια εκείνη αποφάσιζε να το τελειώσει, εν τέλει είπε πως το μόνο που θέλει είναι να είναι ευτυχισμένη και τη διαβεβαίωσε πως αυτός θα είναι καλά.

Όταν τελείωσε το show η Μαρίζα μετακόμισε πίσω στο Οχάιο με τη μητέρα της, εργάστηκε σε ένα κέντρο αποτροπής αυτοκτονιών και ήταν μια ευτυχισμένη single. Ζύγιζε 40 κιλά.

Ο Σέιν αποφάσισε ότι του άρεσε η Αριζόνα και μετακόμισε εκεί μόνιμα. Έχασε 109 κιλά – ρεκόρ για την εκπομπή – και προετοιμάζεται για χειρουργική αφαίρεση του επιπλέον δέρματος.

ζευγάρι μεταμόρφωση

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share