Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

22χρονες βγήκαν γυμνές στο σούπερ μάρκετ - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα να κάνουν...θα σας αφήσει άφωνους

Αδιανόητο περιστατικό

26 Μαρτίου 2023 22:01
22χρονες βγήκαν γυμνές στο σούπερ μάρκετ - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα να κάνουν...θα σας αφήσει άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο YouTubers αποφάσισαν να περάσουν 24 ώρες εντελώς γυμνές, κάνοντας φάρσα σε όσους τις έβλεπαν. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο Athensmagazine.gr

Οι Λάουρεν Ντασκάλο και η Ντέσι Κίς, μαγνητοσκοπούσαν την πλάκα που έκαναν πρώτα στους κοντινότερους φίλους τους, πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν γυμνές. Για κάποιο λόγο, αυτό περιελάμβανε να κατευθυνθούν προς το σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν είδη παντοπωλείου, όπως συνέβη και στην Αθήνα πριν μέρες.

Ανακοινώνοντας το σχέδιό τους στην αρχή του βίντεο, το ζευγάρι είπε στους ακόλουθούς του: «Σήμερα πρόκειται να κάνουμε πλάκες σε ανθρώπους, γυμνές», λέγοντας ότι θα κάνουν γυμνές παραγγελία φαγητού και θα βγουν έτσι έξω στο κοινό. Και πάλι, πρέπει να τονίσω ότι όλα έγιναν πλήρως γυμνά!

Μπορείτε να δείτε τι συνέβη παρακάτω:

Πρώτα στη λίστα τους για φάρσα ήταν μόνο μερικοί από τους ανυποψίαστους πλησιέστερους και αγαπημένους τους φίλους, και δεν χρειάστηκε να πάνε μακριά για να τους βρουν.

Αφού έβγαλαν τα ρούχα τους, κατευθύνθηκαν κάτω όπου συναντήθηκαν με τον σύντροφο της μια, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ του και τους παρακάλεσε να φορέσουν κάποια ρούχα.

Αρνούμενες να το πράξουν, οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν την συνάντηση με το αγόρι της Ντασκάλο, Άνταμ Κουίν, και των φίλων του που δεν μπορούσαν να κρύψουν το σοκ τους με αυτό που έβλεπαν.

«Τι κάνεις;» Ο Κουίν ρώτησε την κοπέλα του, πριν της πει να φορέσει κάποια ρούχα. Στη συνέχεια γύρισε σε έναν από τους φίλους του και φώναξε: «Αδερφέ, το κορίτσι μου είναι γυμνό!»

Αργότερα στο βίντεο, οι γυναίκες φαίνεται να πλησιάζουν έναν άνδρα αγοραστή, δίνοντάς του συμβουλές για το «καλύτερο είδος δημητριακών» καθώς απέτρεπε το βλέμμα του από τα γυμνά τους σώματα. Ένας άλλος περαστικός μπορεί να ακουστεί να λέει στο ζευγάρι: «Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογράφηση».

Χωρίς έκπληξη, το βίντεο τελειώνει με γυναίκες να του λένε ότι πρέπει να «φύγουν επειγόντως από το κατάστημα», επειδή το προσωπικό των σούπερ μάρκετ είχε απειλήσει να καλέσει την αστυνομία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share