Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

85χρονος παππούς ξεκινά να χτυπιέται μέσα στο αμάξι - Μόλις μάθετε τον λόγο θα μείνετε «κάγκελο»

Αδιανόητο!

26 Μαρτίου 2023 15:36
85χρονος παππούς ξεκινά να χτυπιέται μέσα στο αμάξι - Μόλις μάθετε τον λόγο θα μείνετε «κάγκελο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι παππούδες μας είναι από τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα γι΄αυτό και τους έχουμε σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Κατά καιρούς το Athensmagazine.gr σας αποδεικνύει πως δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία η ηλικία ενός ανθρώπου όπως στην περίπτωση αυτού του αξιαγάπητου παππού που είναι λάτρης της ροκ και αυτό φαίνεται. Φυσικά αυτός δεν είναι ο πρώτος παππούς που γίνεται viral, δείτε εδώ έναν 94χρονο παππού που συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της.

Παρά την ηλικία του δε διστάζει να βάλει στη διαπασών ένα κομμάτι των Metallica και να "χτυπηθεί" σαν έφηβος σε συναυλία.

Πραγματικά το νιώθει!

Αυτός ο παππούς έκανε δώρο στην εγγονή του 3 τετράδια - Μόλις τα άνοιξε είδε...

Αυτός ο παππούς αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο στην εγγονή του για τα 16α γενέθλιά της. Όταν η εγγονή του είδε αυτά τα τρία τετράδια που της έδωσε δεν περίμενε πως θα την έκαναν να ξεσπάσει σε κλάματα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή έναν παππού κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας παππούς έκανε ένα τατουάζ που ήθελε εδώ και 60 χρόνια.

Αυτός ο παππούς κρατούσε λεπτομερείς σημειώσεις από τις περιπέτειες που είχε ζήσει με την εγγονή του καθώς εκείνη μεγάλωνε και για τα 16α γενέθλιά της, αποφάσισε να της τις χαρίσει.

Η Λόρεν ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες από τρία τετράδια που ο παππούς της, Ρον, είχε γεμίσει με ιστορίες από κάθε φορά που βρίσκονταν οι δυο τους.

Η Λόρεν ανέφερε ότι έπαθε σοκ όταν της έδωσε τα τετράδια που περιείχαν περιστατικά από τον χρόνο που είχαν περάσει μαζί από τα 2 της χρόνια μέχρι όταν έγινε 5 ετών.

«Κανείς δεν ήξερε ότι τα έγραφε όλα αυτά τα χρόνια. Το είχε κρατήσει μυστικό ακόμα και από την μαμά μου», είπε στην The Huffington Post.

Η πρώτη ιστορία, έχει τίτλο «Η ιστορία του παππού» και γράφτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2003. Στην ιστορία αυτή ο Ρον αναφέρει ότι ξεκινάει να γράφει «ώστε μία μέρα να το διαβάσεις και να διασκεδάσεις. Θα είναι ένα καθημερινό αρχείο που θα αφορά εμάς».

Το ποστ που έκανε η Λόρεν δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο ούτε το διαδίκτυο, αφού πολλοί είναι εκείνοι που έχουν μοιραστεί την ιστορία της.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share