Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

34χρονη έγκυος ένιωσε ξαφνικά έντονους πόνους μέσα στο ασανσέρ - Η κάμερα απαθανάτισε τη στιγμή της γέννας

Η νεογέννητη κορούλα της ήταν λίγο ανυπόμονη!

26 Μαρτίου 2023 15:09
34χρονη έγκυος ένιωσε ξαφνικά έντονους πόνους μέσα στο ασανσέρ - Η κάμερα απαθανάτισε τη στιγμή της γέννας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι συσπάσεις την είχαν... προειδοποιήσει, όμως η μικρή Τζοάνα ήταν πιο βιαστική απ' ό,τι περίμενε η μητέρα της, η Μπάρμπαρα. Η 34χρονη, ετοιμάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για να γεννήσει, όμως κατάφερε να κάνει μόλις δυο βήματα από την πόρτα του σπιτιού της, μιας και η μικρή... αντάρτισσα επέλεξε να βγει στον κόσμο εκείνη τη στιγμή!

Τελικά, η 34χρονη εγκυμονούσα γέννησε όρθια με τη βοήθεια του συζύγου της και την ψυχολογική στήριξη μιας ακόμα γυναίκας, μέσα στο ασανσέρ! Οι κάμερες που υπήρχαν στον κλωβό κατέγραψαν το υπέρτατο δώρο της ζωής, με τη νεαρή μητέρα να εξέρχεται του ανελκυστήρα με το μωρό στα χέρια και τον ομφάλιο λώρο να τους συνδέει ακόμα!

Η Barbara Trindade Passos Casela γέννησε το κοριτσάκι της στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στη γειτονιά Jardim Tropical, στην Cuiaba της Βραζιλίας, την περασμένη εβδομάδα.

32χρονη είναι 12 εβδομάδων έγκυος αλλά η τεράστια κοιλιά της έχει σοκάρει τους γιατρούς - Όταν την εξετάζουν...

Όταν μία 32χρονη έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, δεν είχε ιδέα τι την περίμενε. 12 εβδομάδες μετά την εγκυμοσύνη η τεράστια κοιλιά της έχει σοκάρει τους γιατρούς. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μιας 26χρονης έγκυου όπου πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τον πόνο. Όταν οι γιατροί της έκοψαν το παντελόνι έμειναν άναυδοι!

Η Lara έχει διαβήτη τύπου 1, ο οποίος εμφανίζεται όταν το σώμα αποτυγχάνει να παράγει ινσουλίνη. Δεν συνδέεται με την παχυσαρκία. Αλλά λόγω της διάγνωσής του, ήξερε ότι ήταν ιδιαίτερα επιρρεπής στο να κερδίζει βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στις πρώτες κιόλας 12 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, οι άνθρωποι τη ρωτούσαν πότε ετοιμάζονταν να γεννήσει. Και η κοιλιά της συνέχισε να μεγαλώνει! Η κοιλιά της Lara απέκτησε τεράστιο μέγεθος, πήρε 40 κιλά και ανέβηκε πέντε μεγέθη στα ρούχα. Δύο μήνες πριν από την ημερομηνία γέννας, το αγέννητο μωρό της ήδη ζύγιζε 2,7 κιλά.

Η κοιλιά της είχε μεγαλώσει τόσο πολύ, που φοβόταν ότι θα έπεφτε από το βάρος. Στις 36 εβδομάδες, δεν χωρούσε στα κανονικά ενδύματα μητρότητας. Στα παρακάτω βίντεο, δείτε τι συνέβη όταν η Lara γέννησε τελικά την κόρη της και υποβλήθηκε σε ένα απίστευτο μετά το μωρό μετασχηματισμό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share