Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Της «πάγωσε» το αίμα: Γυναίκα πήγε στο αμάξι της και το 'βαλε στα πόδια μόλις είδε ένα τεράστιο φίδι στο παρμπρίζ!

Ο φόβος και ο τρόμος!

26 Μαρτίου 2023 14:49
Της «πάγωσε» το αίμα: Γυναίκα πήγε στο αμάξι της και το 'βαλε στα πόδια μόλις είδε ένα τεράστιο φίδι στο παρμπρίζ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ιδιοκτήτρια αυτοκινήτου στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Πηγαίνοντας προς το όχημά της στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας της, βρήκε κουλουριασμενό στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου έναν πύθωνα δύο μέτρων. Είναι θαύμα το πως η οδηγός κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμίας της βλέποντας το φίδι!

Σοκαρισμένη η οδηγός κάλεσε τον επαγγελματία χειριστή ερπετών Στιούαρτ ΜακΚένζι, ο οποίος κατέφθασε στο συγκρότημα κατοικιών για να απομακρύνει τον φιλικό πύθωνα από τη μηχανή του αυτοκινήτου και τον έβαλε σε ειδικό σάκο. Σύμφωνα, με τον ΜακΚένζι, το ερπετό απλά ήθελε να ζεσταθεί και γι' αυτό κούρνιασε πάνω στο καπό.

Από την άνοιξη και μετά, κάθε χρόνο τα φίδια αποτελούν μάστιγα στην Αυστραλία, όπου τώρα το καλοκαίρι βρίσκεται στα μέσα του. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες χειριστές ερπετών που έχουν ρόλο… μπόγια για φίδια και εντοπίζουν και απομακρύνουν ερπετά από κατοικίες και αλλού. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ένα φίδι μας "κόβει την ανάσα", δείτε εδώ τι συνέβη με μια γυναίκα που σκότωσε ένα φίδι στην αυλή της.

Γιγάντιο φίδι αρπάζει άντρα - Όταν κουλουριάζεται γύρω του και αρχίζει να τον σφίγγει...

Τα φίδια ανακόντα μπορεί να γίνουν τεράστια σε μέγεθος. Συχνά φτάνουν σε μήκος τα 6-7 μέτρα και το βάρος τους μπορεί να ξεπεράσει και τα 100 κιλά. Όπως και οι πύθωνες ή οι βόες – φίδια σφιγκτήρες και αυτά – τυλίγονται γύρω από το θύμα τους και το συνθλίβουν, πριν το καταπιούν ολόκληρο.

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο προέρχεται από την Αυστραλία, το φίδι ανακόντα - άγνωστο πώς - άρπαξε έναν ενήλικο άντρα, τον έριξε στο έδαφος, κουλουριάστηκε γύρω του κι άρχισε να τον σφίγγει με την συνέχεια να... σοκάρει.

Δείτε το βίντεο:

Μάχη μέχρι θανάτου: Λιοντάρι εναντίον ανακόντα - Το αποτέλεσμα σοκάρει

Το μεγαλείο της φύσης πολλές φορές σοκάρει! Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας προσφέρουμε βίντεο με μάχες ανάμεσα σε άγρια ζώα της φύσης, όπως εκείνη ενός λιονταριού με βουβάλι που σάρωσε σε επισκεψιμότητα!

Σήμερα σας έχουμε ένα ανατριχιαστικό βίντεο με μάχη μέχρι θανάτου ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και ένα ανακόντα φίδι! Ποιος κερδίζει; Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και δείτε το παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share