Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

Όταν έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα νόμιζε πως όλα είναι αθώα - Μόλις όμως είδε τον άντρα της...

«Πάγωσε» κυριολεκτικά σε αυτό που αντίκρισε!

26 Μαρτίου 2023 13:01
Όταν έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα νόμιζε πως όλα είναι αθώα - Μόλις όμως είδε τον άντρα της...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα, αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της. Όμως αυτό που είδε να κάνει ο άντρας της, ήταν σοκαριστικό.

Μετά τον άντρα που έβαλε κάμερα για να δει αν η σύζυγός του τον απατά, τώρα μια γυναίκα αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα για να μάθει περισσότερα για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της. Αυτό που είδε λοιπόν, ξεπερνά κάθε λογική.

Η γυναίκα, ξαφνικά, ξεκίνησε να έχει αναγούλες, ζαλάδες, υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία.

Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. "Η απόφαση ήταν ένα χαστούκι για το θύμα, καθώς αντί να εστιάζει στην ασφάλεια της, κοίταζε πως θα μείνει ελεύθερος ο δράστης", είπε ο δικηγόρος της.

Έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της φίλης του - Όταν είδε το βίντεο έπαθε σοκ!

Έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της φίλης του. Τα είδε… όλα με αυτό που έκανε!

Μπούμερανγκ γύρισε η φάρσα που θέλησε να κάνει ένας νεαρός στην κοπέλα του. Δείτε και αυτό το περιστατικό με κάμερα, έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν η γυναίκα του τον απατά

Γιατί μπορεί ο Ryan, από το κανάλι του YouTube «Hammy TV», να σκόπευε να τρομοκρατήσει την όμορφη φίλη του, ωστόσο η έκπληξη που του επεφύλασσε αυτή ήταν πιο μεγάλη!

Και αυτό γιατί χωρίς να γνωρίζει ότι η κάμερα καταγράφει, τα πέταξε όλα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share