Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νύφη 92 εκατοστά και γαμπρός 89: Το πιο κοντό ζευγάρι παντρεύτηκε και ο γάμος τους είναι απλά παραμυθένιος!

Μπήκαν μάλιστα και στο βιβλίο Γκίνες!

25 Μαρτίου 2023 14:48
Νύφη 92 εκατοστά και γαμπρός 89: Το πιο κοντό ζευγάρι παντρεύτηκε και ο γάμος τους είναι απλά παραμυθένιος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο, παντρεύτηκε και ο γάμος τους είναι τόσο παραμυθένιος, σαν να βγήκε από παραμύθι. Εκείνη 92 εκ. και αυτός 89εκ.. Με μια θέση φυσικά, που κατέκτησαν στο βιβλίο με τα Ρεκόρ Γκίνες, με καταγωγή από τη Βραζιλία το 2016, ως το πιο κοντό παντρεμένο ζευγάρι στον πλανήτη.

Ζευγάρι: Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου

Το πιο κοντό ζευγάρι στον κόσμο

Συγκεκριμένα το συνολικό ύψος του Paulo Gabriel da Silva Barros και της Katyucia Lie Hoshino είναι μόλις 1 μέτρο και 81 εκατοστά. Συγκεκριμένα είναι 181,41 εκ. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν από οκτώ χρόνια στα social media, πραγματοποίησε έναν ονειρικό γάμο στο Λονδίνο.

Αν και η γνωριμία τους δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες βάσεις, καθώς όπως είχε δηλώσει η Katyucia είχε εκνευριστεί αρχικά με το φλερτ του Paulo, τώρα δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι και θεωρούν πως βρήκαν το τέλειο ταίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει μικρό ύψος λόγω αχονδροπλασίας, ενώ ο Paulo λόγω διαστροφικής δυσπλασίας.

Νύφη και γαμπρός ήθελαν να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο στον γάμο αλλά... έπεσαν στο κενό!

Το νεαρό ζευγάρι από την Ινδία είχε επιλέξει να ανεβεί ψηλά στον ουρανό, επάνω σε μια μεταλλική κούνια που θα την ανύψωνε ένας γερανός.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Πεθερά πήγε στον γάμο του γιου της ντυμένη... νύφη! Η αντίδρασή της «πάγωσε» τους πάντες (photos)

Την ίδια ώρα χορευτές έδιναν παράσταση κάτω από το νεόνυμφο ζευγάρι.

Ξαφνικά όμως ένα από τα συρματόσχοινα που συγκρατούσαν τη κούνια με τη νύφη με τον γαμπρό έσπασε με αποτέλεσμα η μεταλλική κατασκευή να αναποδογυρίσει και το αντρόγυνο να πέσει στο έδαφος από μεγάλο ύψος.

Αμέσως επικράτησε χάος. Καλεσμένοι στον γάμο και συγγενείς έτρεξαν στη σκηνή για να βοηθήσουν τους νεόνυμφους.

νύφη και γαμπρός στον γάμο

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στις 10 Δεκέμβρη στην Ραϊνπούρ, στο ξενοδοχείο Sayaji, κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης του ζευγαριού.

Ευτυχώς το ζευγάρι δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση, καταφέρνοντας να γλιτώσει μόνο με μικρές εκδορές.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της γαμήλιας εκδήλωσης, όλοι οι καλεσμένοι ήταν τρομοκρατημένοι για περίπου 15 λεπτά, αλλά το ατύχημα δεν στάθηκε αρκετό να χαλάσει το γλέντι.

«Θα φροντίσουμε ότι τέτοια λάθη δεν θα συμβούν ξανά στο μέλλον» διαβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας, σύμφωνα με την εφημερίδα India Express.

Το βίντεο με την ανατριχιαστική πτώση του γαμπρού και της νύφης από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων ανέβηκε στα social media κι αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να εκφράζουν την ανακούφισή τους που οι νεόνυμφοι είναι καλά στην υγεία τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share