Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλαν κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της γιαγιάς για να παρακολουθούν την κατάστασή της - Αυτό που ανακάλυψαν «παγώνει» το αίμα!

Αδιανόητο!

25 Μαρτίου 2023 11:59
Έβαλαν κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της γιαγιάς για να παρακολουθούν την κατάστασή της - Αυτό που ανακάλυψαν «παγώνει» το αίμα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε δείξει ποτέ την εκτίμηση σας στους αγαπημένους σας καθηγητές; Ένας άντρας το έκανε, αλλά με τον πιο αναπάντεχο τρόπο και στην πιο κρίσιμη κατάσταση που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, στον θάλαμο του νοσοκομείου.

Η Mary Redmond βρισκόταν στο νεκροκρέβατο της και με το ζόρι κρατιόταν στην ζωή. Ωστόσο, ένας από τους πρώην μαθητές της και εργαζόμενος, ο Josh, της έδωσε την φροντίδα που του είχε δείξει κι εκείνη. Της ανταπέδωσε την την καλοσύνη της τραγουδώντας της και η κάμερα κατέγραψε αυτή την τρυφερή στιγμή!

Δείτε με την ευκαιρία: 27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της! (Video)

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

29χρονος έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης - Μόλις είδε ο πατέρας τι κατέγραψε η κάμερα έπαθε σοκ (video)

Ένας 29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης και μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα έγινε χαμός! Συγκεκριμένα, ένας πατέρας στην Καλιφόρνια σταμάτησε έναν άνδρα, ο οποίος ακολουθούσε τη 15χρονη κόρη του σε ένα πολυκατάστημα και έπαιρνε φωτογραφίες κάτω από τη φούστα της, σύμφωνα με την αστυνομία και το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης.

Ο ύποπτος, ο οποίος είναι ο 29χρονος Jorge Ibarra Jr., εντοπίστηκε να τραβάει με ύπουλο τρόπο φωτογραφίες από γυναίκες που φορούσαν φούστες στο πολυκατάστημα, σύμφωνα με την αστυνομία. Το υλικό από τις κάμερες δημοσιεύτηκε από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής δείχνει τον 29χρονο σε μία περίπτωση να πλησιάζει δύο νεαρές γυναίκες πριν να σκύψει και να βγάλει προφανώς φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο άνδρας σε κάποιο σημείο φαίνεται να γονατίζει μπροστά σε μία βιτρίνα του καταστήματος προσπαθώντας να φωτογραφήσει μια έφηβη και μία άλλη κοπέλα, οι οποίες στέκονταν στο ταμείο, πριν ο πατέρας της έφηβης κλωτσήσει ξαφνικά το τηλέφωνό του από τα χέρια του και τον σπρώξει στο έδαφος. Ενώ σάλο προκάλεσε και μια 19χρονη blogger από την Κίνα, καθώς άνοιξε τα πόδια της μπροστά στην κάμερα και είπε σε όλους ότι τους «το δίνει δωρεάν»

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share