Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Όταν ήταν έγκυος ο άντρας της την εγκατέλειψε - Σήμερα ανοίγει την πόρτα του φούρνου και παθαίνει σοκ!

Απίστευτο!

24 Μαρτίου 2023 15:26
Όταν ήταν έγκυος ο άντρας της την εγκατέλειψε - Σήμερα ανοίγει την πόρτα του φούρνου και παθαίνει σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ζωή φαινόταν να πηγαίνει πολύ καλύτερα για την Αμάντα από το Σίδνεϊ. Το 2017 θα ήταν μία πολύ καλή χρονιά, γεμάτη αγάπη, ευτυχία και ελπίδα για το μέλλον. Μετά από τρία χρόνια προσπαθειών να μείνει έγκυος, τελικά τα είχε καταφέρει. Είχε μόλις μετακομίσει με τον άντρα της στο σπίτι που ανακαίνιζαν για τα τελευταία δύο χρόνια.

Πράγματι, η Αμάντα δεν γινόταν να είναι πιο χαρούμενη για το μέλλον. Αλλά από το πουθενά, η ζωή και το μέλλον γκρεμίστηκαν με τον πιο καταστροφικό τρόπο. Ο άντρας της της είπε πως θα έφευγε και εξαφανίστηκε. Κάπως έτσι η Αμάντα έμεινε μόνη της, 8 μηνών έγκυος και με χρέος λόγω του σπιτιού. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο γυναίκα που βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια έγκυος έκανε ηλιοθεραπεία.

Χωρίς εισόδημα και με το παιδί να φτάνει, η Αμάντα ένιωθε μόνη, απελπισμένη και τρομοκρατημένη για το δικό της μέλλον και του παιδιού της. Ευτυχώς, η φίλη της Άννα έμεινε δίπλα της και είχε μία ανορθόδοξη ιδέα: να γράψει στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και να ζητήσει την βοήθειά τους.

Όταν ο σταθμός έμαθε την κατάστασή της, ήξεραν πως κάπως έπρεπε να βοηθήσουν. Αλλά δεν θα το έκαναν μόνοι τους και έτσι ζήτησαν την βοήθεια από κάποιες τοπικές επιχειρήσεις. Καλώντας την Αμάντα και την Άννα στον ραδιοφωνικό σταθμό, η Αμάντα δεν είχε ιδέα τι την περίμενε. Ενώ μιλούσε, εξήγησε με λεπτομέρειες την ιστορία της.

Αφού τέλειωσε με την ιστορία της, της ζήτησαν να γυρίσει και να κοιτάξει την τηλεόραση πίσω της. Έδειχνε ένα βίντεο από το καινούργιο της σπίτι.

Εκτός από αυτό, της είχαν πάρει και πολλά δώρα για το σπίτι όπως ηλεκτρικές συσκευές και τρόφιμα καθώς και $10,000 μετρητά για να μην ανησυχεί για τα χρέη της. Απίστευτο!

Με δάκρυα στα μάτια, η Αμάντα δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ενώ δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα περίμενε, η γενναιοδωρία τόσων αγνώστων την βοηθάει να εκπληρώσει το όνειρό της να γίνει μητέρα και να έχει ένα μέρος να αποκαλεί σπίτι!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share