Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αληθινή ιστορία: «Μου λέει η πεθερά μου δεν ντρέπεσαι να φορέσεις λευκό νυφικό χωρίς να είσαι παρθένα; Θα πέσει η εκκλησία να σε πλακώσει»

Το προσωπικό δράμα της Ντέπυς

24 Μαρτίου 2023 14:58
Αληθινή ιστορία: «Μου λέει η πεθερά μου δεν ντρέπεσαι να φορέσεις λευκό νυφικό χωρίς να είσαι παρθένα; Θα πέσει η εκκλησία να σε πλακώσει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την δίκη της εξομολόγηση δίνει μια νέα γυναίκα η οποία δυσκολεύεται να τα πάει καλά με την πεθερά της, αφού τα αρνητικά σχόλια και οι προσβολές πέφτουν βροχή… Με την ευκαιρία, δείτε εδώ μία ακόμα αληθινή ιστορία που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Λίγες ώρες πριν γίνει ο γάμος, ήρθε η πεθερά μου και μου είπε ότι δεν θα πληρώσει τίποτα για τον γάμο και θα αποκληρωσει τον γιο της.

Επίσης μου ότι προτιμώ να πετάξω τα λεφτά στα σκουπίδια, να τα βάλω φωτιά παρά να σου πάρω νυφικό. Τώρα που τα ξέρεις θα τον πάρεις;

Αληθινή ιστορία: «Μου λέει η πεθερά μου δεν ντρέπεσαι να φορέσεις λευκό νυφικό χωρίς να είσαι παρθένα; Θα πέσει η εκκλησία να σε πλακώσει»

Η συνέχεια της εξομολόγησης: «Καταλαβαίνετε ότι ο γάμος έληξε»

Λέω ναι. Μου λέει δεν ντρέπεσαι να φορέσεις λευκό νυφικό χωρίς να είσαι παρθένα; Θα πέσει η εκκλησία να σε πλακώσει!”

Αφου έγινε ο γάμος ήρθε φίλησε τον γιο της είπε να ζήσεις αγόρι μου και να σε δω κάποτε σε αληθινό γάμο και όχι γαϊδουρινο.

Και όταν της είπαν αντε θα έρθει και εγγονάκι θα τρελαθείς τότε από χαρά, λέει εγώ το δικό μου παιδί θα αγαπώ,οχι το παιδί που θα κάνει με μια ξένη.

Καταλαβαίνετε ότι ο γάμος έληξε.

Τώρα όταν με συναντά μου λέει “τι κάνεις ματάκια όμορφα;” σαν να μην τρέχει τιποτα. Μια άλλη φορά που την πέτυχα, μου είπε “έμαθα παντρευτηκες;” Της λεω “ναι και να φανταστείς δεν έπεσε η εκκλησία να με πλακώσει!

Λεει αχ ο δικός μου έτσι έμεινε,είσαι αναντικαταστατη! Να μην σας πω τι της είπα….

Πεθερά πήγε στον γάμο του γιου της ντυμένη... νύφη! Η αντίδρασή της «πάγωσε» τους πάντες (photos)

Το στερεότυπο θέλει τις πεθερές να αναπτύσσουν μερικές φορές ανταγωνιστικά αισθήματα έναντι της νύφης τους. Ωστόσο, στην περίπτωση μιας γυναίκας από τις ΗΠΑ, η αντιζηλία πήγε σε άλλο επίπεδο. Ο λόγος για μια πεθερά, η οποία πήγε στον γάμο του γιου της ντυμένη… νύφη!

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Άντρας στόλιζε τον τάφο της πεθεράς του όταν ξαφνικά... Η συνέχεια θα σας σοκάρει!

Την ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η New York Post, όταν η ίδια η νύφη δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο της. Όπως η ίδια παραδέχθηκε, έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε πως η πεθερά της όχι μόνο είχε έρθει στον γάμο της με λευκό φόρεμα (κάτι που ο κανόνας του σαβουάρ βιβρ απαγορεύει), αλλά και πανομοιότυπο με το νυφικό!

Η φωτογραφία του γαμπρού να στέκεται ανάμεσα στη μητέρα του και τη νύφη είναι τουλάχιστον σοκαριστική.

Μάλιστα, η νύφη, μαζί με τη φωτογραφία που ανέβασε, σχολίασε: «Η πεθερά ήθελε πραγματικά να είναι η νύφη. Πλέον έχω χωρίσει από τον γιο της, με τον οποίο πόζαρε στη φωτογραφία που ακολουθεί».

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία, όπως ήταν φυσικό, πήραν φωτιά: «Χωρίς την ανθοδέσμη δε θα ήξερα ποια είναι η νύφη», «Τόσο ανατριχιαστικό! Θα με ενδιέφερε να μάθω πώς τελείωσαν όλα. Φαντάζομαι το γεγονός ότι η μαμά ντύθηκε νύφη στον γάμο του γιου δεν ήταν ένα καλό ξεκίνημα», «Πραγματικά νόμιζα ότι έβλεπα έναν πολυγαμικό γάμο».

Νύφη έπιασε στα πράσα τον πατέρα της με την πεθερά της και έγινε...

Πολύ πιο κοντά από ότι θα περίμενε κανείς ήρθαν δύο συμπέθεροι στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών του γάμου των παιδιών τους.

Ο γοητευτικός χήρος πατέρας της νύφης και η 53χρονη μάνα του γαμπρού από το Αγρίνιο έγιναν “τσακωτοί” στο κρεβάτι από τη νύφη!

Η 27χρονη κόρη του 60χρονου και ο 35χρονος αγαπημένος της αρραβωνιάστηκαν τα προηγούμενα Χριστούγεννα.

Όλα πήγαιναν τέλεια για το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο ήταν πανέτοιμο να αρχίσει την κοινή ζωή του με τη βοήθεια και τις ευλογίες των γονιών του. Η κοπέλα είχε χάσει τη μητέρα της, ωστόσο είχε στήριγμα τον πατέρα της, που βρισκόταν πάντοτε στο πλευρό της και την προστάτευε.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Ο πατέρας της νύφης σηκώθηκε να χορέψει βαρύ ζεϊμπέκικο - Δευτερόλεπτα μετά όλοι δάκρυζαν!

Νύφη έπιασε στα πράσα τον πατέρα της με την πεθερά της και έγινε...

Με βάση τις πληροφορίες, μάλιστα, ο 60χρονος ουδέποτε έδωσε δικαιώματα για σχόλια στο χωριό έπειτα από τον θάνατο της γυναίκας του. Από την άλλη πλευρά, η sexy ξανθιά μητέρα του 35χρονου, η οποία μένει μόνιμα στο Αγρίνιο, ήταν ανέκαθεν μια γυναίκα η οποία μαγνήτιζε τα ανδρικά βλέμματα. Πάντοτε περιποιημένη, μακιγιαρισμένη, με μαλλί κομμωτηρίου και ντυμένη στην τρίχα, ήταν αντικείμενο σχολιασμού (και όχι πάντοτε καλόβουλου).

Η 53χρονη και ο σύζυγός της γνωρίστηκαν με τον συμπέθερο λίγο πριν από τους αρραβώνες και από τότε η πεθερά είχε καθημερινές επαφές με τη νύφη για τις αγορές των επίπλων, των οικιακών συσκευών και για ό,τι άλλο χρειαζόταν το καινούργιο σπιτικό του ζευγαριού.

Πριν από μερικές μόλις ημέρες η πεθερά ανέφερε στην κοπέλα πως θα πήγαινε στο χωριό για να την πάρει και να πάνε μαζί να δουν έπιπλα. Ανυποψίαστη η 27χρονη δέχτηκε, χωρίς να φαντάζεται πως η μητέρα του αρραβωνιαστικού της είχε άλλα σχέδια στο μυαλό της. Όντως, η εντυπωσιακή πεθερά πήγε από το πρωί στο πατρικό της νύφης της, γνωρίζοντας πως η ίδια θα έλειπε στη δουλειά της, προκειμένου να περάσει λίγες ώρες μαζί με τον συμπέθερο.

Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα έφυγε νωρίτερα από την εργασία της και πήγε μαζί με μια φίλη της στο σπίτι έτσι ώστε να το καθαρίσουν. Οι δύο κοπέλες έμειναν άναυδες, αφού έπιασαν επ’ αυτοφώρω το παράνομο ζευγάρι να ερωτοτροπεί, με την 27χρονη να χάνει τις αισθήσεις της από το σοκ.

Πατέρας και πεθερά επιχείρησαν άρον άρον να μαζέψουν τα… ασυμμάζευτα, ωστόσο το hot περιστατικό ξέφυγε γρήγορα από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού, με συνέπεια τα σόγια να έχουν γίνει… μύλος και ο γάμος να βρίσκεται στον αέρα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share