Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νόμιζαν ότι ο σκύλος θρηνούσε στον τάφο του ιδιοκτήτη του - Η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ διαφορετική

Απίστευτο!

24 Μαρτίου 2023 14:21
Νόμιζαν ότι ο σκύλος θρηνούσε στον τάφο του ιδιοκτήτη του - Η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ διαφορετική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νεκροταφείο του Novi Beograd της Σερβίας, ένας γερμανικός ποιμενικός έχτισε ένα φυσικό καταφύγιο σε έναν από τους τάφους, προσποιούμενος ότι θρηνούσε τον ιδιοκτήτη της.

Οι σκύλοι είναι γνωστό ότι είναι πολύ συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους και το να αποχωρίζονται από αυτούς μπορεί να τους καταβάλει σε μεγάλο βαθμό. Αναγνωρίζεται επίσης ότι τα συναισθήματα αυτών των πιστών ζώων συνήθως ξεπερνούν το θάνατο, καθώς πολλοί προτιμούν να μένουν κοντά στο μέρος όπου αναπαύονται οι νεκροί ιδιοκτήτες τους, περιμένοντας την επιστροφή τους.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να έρθει στο μυαλό η ιστορία του Hachiko, του γιαπωνέζικου σκύλου που περίμενε τον νεκρό ιδιοκτήτη του για 11 χρόνια στο σιδηροδρομικό σταθμό όπου τον είδε τελευταία φορά . Ίσως εξαιτίας αυτών των ιστοριών κάθε φορά που βλέπουμε ένα σκυλάκι να περιμένει σε έναν τάφο, θεωρούμε δεδομένο τον λόγο που το οδήγησε σε αυτό το μέρος.

Δείτε επίσης: Αυτός ο σκύλος προσπάθησε να κρύψει τη ζημιά που έκανε με το φαγητό του - Η αντίδραση του απίστευτη (βίντεο)

Σκυλάκι σε τάφο

Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω από λάθος. Γιατί; Πρόσφατα, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν τρελαθεί με την υποτιθέμενη ιστορία της αληθινής φιλίας που ένωσε αυτόν τον γερμανικό ποιμενικό και τον «αποθανόντα ιδιοκτήτη του». Ο σκύλος ήταν κουλουριασμένος σε έναν τάφο σε ένα νεκροταφείο για μέρες , φτάνοντας στο σημείο να σκάψει ένα λαγούμι για να βρει καταφύγιο.

Ωστόσο, ο λόγος δεν είχε να κάνει με τη σχέση του σκύλου με τον νεκρό στον τάφο, αλλά με έναν εξίσου ισχυρό λόγο: την αγάπη της μητέρας. Καθώς ο φτωχός τετράποδος ήταν έγκυος , έπρεπε να βρει ένα μέρος για να γεννήσει και να προστατεύσει τα κουτάβια του , έτσι την προσέλκυσε η ηρεμία του νεκροταφείου Novi Beograd , στο Βελιγράδι (Σερβία).

Σκυλάκι σε τάφο

Σε εκείνο το μέρος, η σκυλίτσα μπήκε αναζητώντας κάποιο φυσικό καταφύγιο, αλλά μη βρίσκοντας ένα που της αρέσει, προτίμησε να σκάψει ένα λαγούμι με τα δικά της πόδια, σκάβοντας στη μαλακή γη ενός πρόσφατου τάφου. Όταν ανακαλύφθηκε ο λόγος που τη συνέδεσε με τον τάφο, η διασώστης Vesna Mihajloski ανέλαβε την κατάσταση.

Πρώτα κέρδισε την εμπιστοσύνη της μητέρας και μετά των κουταβιών. Ολόκληρη η οικογένεια των σκύλων μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό καταφύγιο ζώων, όπου έλαβαν τροφή και ένα ήσυχο μέρος για να ξεκουραστούν. Επιπλέον, τα πιτσιρίκια αποπαρασιτώθηκαν και εμβολιάστηκαν, αλλά με επαρκή τροφή και την ασφάλεια
του καταφυγίου, έχουν πάρει όλα μπροστά.

Επί του παρόντος, έχουν μεγαλώσει πολύ, αλλά εξακολουθούν να είναι το ίδιο αξιολάτρευτα. Μερικοί από αυτούς έχουν ήδη βρει ένα παντοτινό σπίτι , αλλά η μαμά και το ένα από τα κουτάβια είναι ακόμα μαζί στο καταφύγιο, περιμένοντας μια οικογένεια να τα υιοθετήσει για πάντα και να τους δώσει την τόσο αναγκαία αγάπη.

Σκυλάκι σε τάφο

Πηγή: pet-sitting.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share