Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρυφή κάμερα καταγράφει γιαγιά την ώρα που βγαίνει από αμάξι - Θα «παγώσετε» μόλις δείτε τι συμβαίνει αμέσως μετά!

Απίστευτη ιστορία!

24 Μαρτίου 2023 12:50
Κρυφή κάμερα καταγράφει γιαγιά την ώρα που βγαίνει από αμάξι - Θα «παγώσετε» μόλις δείτε τι συμβαίνει αμέσως μετά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα δεις για τα πιστέψεις. Για τους πελάτες ενός εστιατορίου, αυτή η στιγμή ήρθε όταν παρατήρησαν μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το παράθυρο και κατάλαβαν ότι θα συνέβαινε κάτι σημαντικό, έτσι έβγαλαν έξω τα κινητά τους.

Η γυναίκα φερόταν κάπως παράξενα στο πάρκινγκ – και αυτό που έκανε είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 81χρονη γιαγιά πάει στο ΑΤΜ όταν παρατηρεί πίσω της μια έγκυο - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο

Όλα ξεκίνησαν ότι είδαν την γυναίκα να στέκεται στο πάρκινγκ, κοντά σε κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Φαινόταν να μην έχει ιδέα ότι οι πελάτες την παρακολουθούσαν μερικά μέτρα μακριά. Τότε η γιαγιά αποφάσισε να κάνει κάτι φυσικό… να χορέψει!

Αρχίζει να κουνά λίγο τους γοφούς καθώς συνηθίζει το περιβάλλον γύρω της. Όταν χαλαρώνει, βάζει μπρος τις δυνατές κινήσεις. Πραγματικά το έχει!

Σίγουρα οι πελάτες δεν περίμεναν να δουν κάτι τέτοιο. Κρίνοντας από την αντίδραση τους, δεν μας εκπλήσσει που επέλεξαν να μοιραστούν το βίντεο με τον κόσμο. Δείτε το παρακάτω – σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε και ίσως να χορέψετε κι εσείς λίγο!

Κρυφή κάμερα καταγράφει γιαγιά που βγαίνει από αμάξι

Νόμιζαν πως ο παππούς τα’χει χαμένα και έβαλαν κρυφή κάμερα για να τον παρακολουθήσουν - Αυτό που είδαν τους έκανε να παγώσουν...

Νόμιζαν πως ο παππούς τα’χει χαμένα και έβαλαν κρυφή κάμερα για να τον παρακολουθήσουν - Αυτό που είδαν τους έκανε να παγώσουν...

Ο παππούς ανακαλύπτει ότι η νοσοκόμα που τον φρόντιζε, τον κλέβει όταν η οικογένειά του εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα.

Εάν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε καθώς γερνάτε, είναι για εκείνους που σας φροντίζουν και προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτό. Όλοι μας γερνάμε και όλοι μας τελικά αρχίζουμε να χάνουμε τις νοητικές μας ικανότητες και κανένας μας δεν θέλει να βιώνει δύσκολες καταστάσεις στα γηρατειά του. Για το λόγο αυτό, προσλαμβάνουμε ειδικές νοσοκόμες για τους ηλικιωμένους, με μόνη τους δουλειά να εξασφαλίσουν ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον για αυτούς.

Ο 84χρονος Peter Carpenter από το Lincolnshire της Αγγλίας, είναι ένας άνθρωπος που έκανε το καθήκον του στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτές τις μέρες αισθάνεται τις συνέπειες αυτής της πολυτάραχης ζωής. Ευτυχώς γι ‘αυτόν είναι ικανός να παραμείνει στο σπίτι του για τώρα, αντί να ζει σε ένα γηροκομείο, με μια νοσοκόμα που έρχεται τακτικά για να τον βοηθήσει γιατί δεν μπορεί πλέον να φροντίσει τον εαυτό του. Καθαρίζει, βάζει πλυντήριο και γενικότερα του κρατάει συντροφιά.

Τελικά ο κ. Carpenter άρχισε να παρατηρεί ότι τα χαρτονομίσματά του λιγόστευαν και σκέφτηκε ότι αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει τα λογικά του. Η πρώτη του σκέψη ήταν να μην κατηγορήσει κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό του. Η οικογένειά του όμως δεν ήταν τόσο πεπεισμένη. Αποφάσισαν να εγκαταστήσουν μια κάμερα ασφαλείας για να δουν τι ακριβώς συνέβαινε και να τι ανακάλυψαν:

Ο κ. Carpenter σοκαρίστηκε όταν έμαθε την αλήθεια, ότι η γυναίκα που τον φρόντιζε, τον έκλεβε κιόλας. Δεν ήταν αναστατωμένος για τα χρήματα, απλά για την κοροϊδία που δέχτηκε. Μετά από αυτό, έχασε την εμπιστοσύνη του.

Μην αφήνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να πέσουν θύματα κλεφτών που προσποιούνται ότι είναι εκεί για να τους φροντίσουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share