Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Δάσκαλος τιμωρούσε μαθητή που αργούσε καθημερινά, όταν ξαφνικά ανακαλύπτει τη σπαρακτική αλήθεια!

Κανείς δεν το περίμενε!

24 Μαρτίου 2023 11:51
Δάσκαλος τιμωρούσε μαθητή που αργούσε καθημερινά, όταν ξαφνικά ανακαλύπτει τη σπαρακτική αλήθεια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι δάσκαλοι για τα παιδιά μας ή και για εμάς τους ίδιους κάποτε είναι οι δεύτεροι γονείς μας. Είναι εκεί για να μας διδάξουν πέρα από γνώση σε βασικά μαθήματα, αξίες που θα μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τον χαρακτήρα μας.

Πολλές φορές δεν διστάζουν να μας επιπλήξουν ή να μας τιμωρήσουν ώστε με αυτόν τον τρόπο να παραδειγματιστούμε ώστε να μην ξανακάνουμε κάτι που δεν πρέπει. Την ίδια ώρα, γονείς εγκατέστησαν μια κάμερα στο δωμάτιο του μωρού - Αφού άκουσαν την ηχογράφηση, σοκαρίστηκαν!

Η ιστορία του δασκάλου

Ο δάσκαλος που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο πάντα τιμωρούσε έναν από τους μαθητές του επειδή ερχόταν αργοπορημένος στην τάξη. Μέρα με τη μέρα, χτυπούσε το χέρι του με τον χάρακα αλλά ποτέ δεν ο μαθητής δεν μάθαινε το μάθημά του από την τιμωρία. Εξακολουθούσε συστηματικά να αργεί.

Ίσως όλοι οι δάσκαλοι να ήθελαν να σταματήσουν αυτή την κακιά συνήθεια του παιδιού. Πιθανότατα θα σκεφτόντουσαν πως ο μαθητής ήταν απλά τεμπέλης. Ωστόσο, ποτέ δεν ρώτησε το αγόρι τον λόγο για την συνηθισμένη του αργοπορία. Μέχρι που ένα πρωί, καθώς ο δάσκαλος έκανε τζόκινγκ είδε τον μαθητή του στον δρόμο. Τότε αποφάσισε να τον ακολουθήσει. Δείτε το βίντεο και γράψτε μας τις σκέψεις σας.

Δάσκαλος τιμωρούσε μαθητή καθημερινά

Η ανακάλυψη που άλλαξε τα πάντα

Αυτό που αντίκρισε έκανε την καρδιά του κομμάτια. Εκείνη την ημέρα, ο μαθητής έφτασε στην τάξη και έτεινε το χέρι του στον δάσκαλο για να τον χτυπήσει με τον χάρακα όπως συνήθως. Αντί για αυτό, ο δάσκαλος τον προσέγγισε και τον αγκάλιασε σφιχτά.

Χιλιάδες άνθρωποι συμφωνούν πως πρόκειται για μια πραγματικά συγκινητική ιστορία. Στην πραγματικότητα το έχουν δει περισσότερο από 810.000 χιλιάδες φορές και έχει λάβει 22.000 likes μόνο στη σελίδα του Facebook. Πίσω από αυτό, κρύβετε η σκληρή πραγματικότητα. Πολλά παιδιά θέλουν να πηγαίνουν στο σχολείο για να μορφωθούν αλλά δεν μπορούν λόγω κάποιας οικονομικής δυσκολίας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share