Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στιγμές τρόμου: Δέχθηκε επίθεση από λιοντάρι την ώρα που έκανε τζακούζι με τη σύζυγό του

Αδιανόητο σκηνικό!

21 Μαρτίου 2023 20:05
Στιγμές τρόμου: Δέχθηκε επίθεση από λιοντάρι την ώρα που έκανε τζακούζι με τη σύζυγό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας λάτρης της άγριας ζωής απολάμβανε ήσυχες στιγμές σε εξωτερικό τζακούζι με τη σύζυγό του όταν δέχθηκε επίθεση από ένα λιοντάρι στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Με την ευκαιρία, δείτε το χαριτωμένο βίντεο με λιονταράκι που προσπαθεί να βρυχηθεί.

Ο άνδρας δήλωσε στους αξιωματικούς της υπηρεσίας Πάρκων και Άγριας Ζωής του Κολοράντο ότι η επίθεση συνέβη γύρω στις 8 το βράδυ, ενώ το ζευγάρι απολάμβανε το υδρομασάζ μέσα στο έδαφος.

Βρισκόταν μακριά από την ενοικιαζόμενη κατοικία όπου διέμεναν, η οποία βρίσκεται σε δασώδη περιοχή. Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να αναζητούν το λιοντάρι μετά την καταγγελία που έκανε το ζευγάρι - με το λιοντάρι να «αρπάζει το κεφάλι του». Ο ίδιος ένιωσε κάτι να τον αγγίζει πριν αυτός και η σύζυγός του «ουρλιάξουν και εκτοξεύσουν νερό» στο ζώο.

Στιγμές τρόμου: Δέχθηκε επίθεση από λιοντάρι την ώρα που έκανε τζακούζι με τη σύζυγό του

Υποχώρησε περίπου 20 μέτρα μακριά αφού συνέχισαν να του φωνάζουν, αλλά εξακολουθούσε να τους παρακολουθεί από την κορυφή ενός κοντινού λόφου.

Το ζευγάρι μπόρεσε να επιστρέψει στο εσωτερικό της ενοικιαζόμενης κατοικίας αφού το ζώο υποχώρησε και επικοινώνησε με τους αξιωματικούς της άγριας ζωής.

Ο υπεύθυνος άγριας ζωής της περιοχής Sean Shepherd δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι είναι πιθανό το λιοντάρι να είδε το κεφάλι του άνδρα να κινείται στο σκοτάδι στο επίπεδο του εδάφους, αλλά δεν αναγνώρισε τους ανθρώπους στο τζακούζι. Το ζευγάρι έκανε το σωστό κάνοντας θόρυβο και φωτίζοντας το λιοντάρι».

Ο άνδρας υπέστη τέσσερις επιφανειακές γρατζουνιές στην κορυφή του κεφαλιού του και δίπλα στα αυτιά του, τις οποίες το ζευγάρι καθάρισε μόλις μπήκε μέσα.

Μάχη μέχρι θανάτου: Λιοντάρι εναντίον γιγάντιου φιδιού - Το σοκαριστικό φινάλε

Το μεγαλείο της φύσης πολλές φορές σοκάρει! Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας προσφέρουμε βίντεο με μάχες ανάμεσα σε άγρια ζώα της φύσης, όπως εκείνη ενός λιονταριού με βουβάλι που σάρωσε σε επισκεψιμότητα!

Σήμερα σας έχουμε ένα ανατριχιαστικό βίντεο με μάχη μέχρι θανάτου ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και ένα ανακόντα φίδι! Ποιος κερδίζει; Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και δείτε το παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share