Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Αυτή η 15χρονη γνώρισε έναν άγνωστο από το Facebook - Η συνέχεια θα κάνει ακόμα κι εσάς να βλέπετε εφιάλτες

Σοκ!

21 Μαρτίου 2023 19:57
Αυτή η 15χρονη γνώρισε έναν άγνωστο από το Facebook  - Η συνέχεια θα κάνει ακόμα κι εσάς να βλέπετε εφιάλτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η άτυχη 15χρονη νεαρή, πήρε ένα μήνυμα από μία άγνωστη επαφή με το επώνυμο Luke ‘Fun Times’ Harlow στον λογαριασμός της στο Facebook. Παραξενεύτηκε από την επαφή αυτή και άρχισε να μιλάει μαζί του στο διαδίκτυο. Σε αυτή την ηλικία να υπενθυμίσουμε πως αρκετά επικίνδυνα περιστατικά μπορούν να συμβούν, θυμηθείτε και την κοπέλα που βγήκε ραντεβού με έναν άγνωστο!

Ο Luke την φλέρταρε μέσα από τα μηνύματα λέγοντας πόσο όμορφη είναι και δείχνοντας την συμπάθειά του μέσα από λέξεις που τελικά την έριξαν. Εκείνη νόμιζε πως ήταν ερωτευμένη.

Ωστόσο, την βίασαν βάναυσα και την σκότωσαν 15 μέρες αργότερα δύο άγνωστοι που δεν είχε ξαναδεί – μία τραγική ιστορία αγάπης που προκλήθηκε από ‘διαδικτυακό ψάρεμα.’ Οι γονείς της έφτιαξαν ένα βίντεο για να πουν την ιστορία της και για να προειδοποιήσουν άλλους για τους κινδύνους που υπάρχουν όταν γνωρίζεις αγνώστους στα social media.

Δείτε το παρακάτω:

Ο δράστης, Luke, της έστελνε διάφορα στοργικά μηνύματα στο Facebook για να την πείσει πως την αγαπάει. Τελικά, την έπεισε να πάει από το διαμέρισμά του στο Ibstock του Leicestershire.

Εκεί, ο Luke την μέθυσε και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Την μετέφερε στο σπίτι του γείτονά του, όπου τους περίμενε ο Stephen. Εκείνος ήταν κηπουρός που δούλευε σε μία φάρμα εκεί κοντά – την βίασε και εκείνος, πριν την σκοτώσουν και την θάψουν στα χωράφια που ήταν εκεί κοντά.

Η έρευνα έδειξε πως η μικρή Kayleigh προσπάθησε να αμυνθεί με ένα τούβλο όπως και με τα νύχια της, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Luke ήταν λάτρης ταινιών τρόμου και οι άρρωστες φαντασιώσεις του αποδείχτηκαν τελικά ο χειρότερος εφιάλτης της. Καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης ενώ ο Stephan Beadman σε 35 χρόνια.

Οι γονείς της Kayleigh δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν το πόσο άδικα χάθηκε η κόρη τους και κάθε μέρα τους κοστίζει η απουσία της.

Αναπαύσου εν ειρήνη, Kayleigh. Μοιραστείτε αυτή την ιστορία με τους φίλους σας για να τους προειδοποιήσετε για τους κινδύνους των μέσων κοινωνικών δικτύων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share