Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο σκύλος κοιτούσε τον υπόνομο καθημερινά - Όταν άνθρωποι άνοιξαν την καταπακτή, τα έχασαν!

Απίστευτο!

21 Μαρτίου 2023 11:37
Αυτός ο σκύλος κοιτούσε τον υπόνομο καθημερινά - Όταν άνθρωποι άνοιξαν την καταπακτή, τα έχασαν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πως μια καθημερινή συνήθεια ενός γερμανικού ποιμενικού θα ήταν η αιτία για να σωθούν 4 αθώες ψυχές από υπόνομο.

Ένας μεγαλόσωμος σκύλος κοίταζε μέσα από σε έναν υπόνομο, κάθε φορά που έβγαινε για μια βόλτα και ο ιδιοκτήτης του δεν είχε ιδέα για ποιο λόγο, μέχρι που το άνοιξε και σοκαρίστηκε από αυτό που ήταν μέσα. Ειδικότερα, σε μια μικρή πόλη στην Τουρκία ζούσε ένας Γερμανός Ποιμενικός, που άκουγε στο όνομα Axel και προξένησε την περιέργεια, καθώς κάθε φορά κοίταζε έναν υπόνομο.

Ο μεγαλόσωμος σκύλος έσωσε τα τέσσερα γατάκια

Τελικά, διαπιστώθηκε ότι στον υπόνομο είχαν παγιδευτεί τέσσερα μικρά γατάκια, τα οποία διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο, όπου είναι ασφαλή.

17χρονη βγάζει selfie αγκαλιά με το σκύλο της - Λίγα δευτερόλεπτα μετά το πρόσωπό της...

Μια 17χρονη από την Αργεντινή πήρε αγκαλιά το σκύλο της για βγάλει μαζί του μια selfie, αυτό όμως που ακολούθησε δεν της είχε περάσει ποτέ από το μυαλό.

Η νεαρή κοπέλα έχει ένα γερμανικό ποιμενικό 2 ετών, το έχει από κουτάβι και περνάει ώρες ατελείωτες μαζί του, οι αγκαλιές λοιπόν είναι καθημερινό φαινόμενο για εκείνη και το αγαπημένο της τετράποδο. Δυστυχώς όμως, για τη συγκεκριμένη φωτογραφία ο σκύλος της μάλλον είχε αντιρρήσεις καθώς την άρπαξε στα δόντια του και της κατακρεούργησε το πρόσωπο. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια απλή φωτογραφία παίρνει δυσάρεστη τροπή, καθώς όπως θα δείτε εδώ μια γυναίκα πήδηξε μέσα σε ένα κλουβί με τζάγκουαρ για μια και μόνο selfie και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η άτυχη 17χρονη χρειάστηκε 40 ράμματα στο πρόσωπο! Προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά από τα δόντια του ζώου.

Δαγκώματα σκύλου

Αυτό το ζευγάρι βγάζει μια χαμογελαστή selfie - Αυτό που ακολούθησε λίγα λεπτά μετά θα σας σοκάρει!

Οι φωτογραφίες, selfie και μη, υπάρχουν για να απαθανατίζουν τις στιγμές που θέλουμε να κρατάμε στη μνήμη μας. Οι στιγμές αυτές δεν είναι όμως πάντα ευχάριστες. Οι selfies πλέον αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας συνεπώς και βγάζουμε πάμπολλες χωρίς καμία συγκεκριμένη αφορμή, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που για χάρη μιας καλής πόζας η φωτογραφία έχει καταλήξει σε κάτι φρικτό, δείτε εδώ την μπέιμπι σίτερ που προσπάθησε να βγάλει μια selfie με ένα όπλο και πυροβόλησε έναν 10χρονο.

Το ζευγάρι σε αυτή την φωτογραφία φαίνεται πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο. Μερικές φορές όμως τα φαινόμενα απατούν μιας και πίσω από αυτή τη φωτογραφία κρύβεται μια τραγική ιστορία.

Ο 63χρονος άντρας, πόζαρε για τη φωτογραφία με τη σύζυγό του, ενώ έκαναν ορειβασία στο βουνό Roland, στην Τασμανία. Ο ιατροδικαστής, στην έκθεση του που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, βρήκε ότι ο 63χρονος εξαπέλυσε μια βίαιη επίθεση στην άτυχη γυναίκα, φτάνοντας στο σημείο να σπάει τη βάση του κρανίου της.

Στη συνέχεια την άφησε εκεί και κατέβηκε από το βουνό. Μετά έκανε μια ανάρτηση-ομολογία στον λογαριασμό του στο Facebook, λέγοντας ότι δεν μπορούσε καν να καταλάβει τις πράξεις του, τις οποίες περιέγραψε ως «καθαρό κακό»
‘Έκανα κάτι, το οποίο δεν πρέπει να προκαλέσει τον οίκτο, την συμπόνοια ή την κατανόηση των άλλων. Δεν μπορώ να το κατανοήσω ούτε εγώ» έγραψε.

Ο 63χρονος γιατρός πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε με έναν από τους πιο κοντινούς του φίλους, κάτι το οποίο δεν αποδείχθηκε από τους ερευνητές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share