Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβγαλε 2 φωτογραφίες με 12 ώρες διαφορά και έπαθε σοκ με την κοιλιά της - Μοιάζει με έγκυο αλλά...

Βοηθάει όλες τις γυναίκες

20 Μαρτίου 2023 22:55
Έβγαλε 2 φωτογραφίες με 12 ώρες διαφορά και έπαθε σοκ με την κοιλιά της - Μοιάζει με έγκυο αλλά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η κοπέλα έβγαλε δύο φωτογραφίες μέσα σε 12 ώρες για να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Μπορεί να μοιάζει με έγκυο αλλά η αλήθεια είναι αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω.

Οι θερμοκρασίες του φετινού καλοκαιριού επιβάλλουν να φοράμε όλο και πιο ανάλαφρα (ή λιγότερα… ή αποκαλυπτικά) ρούχα, οπότε – εκτός από τη γυμναστική – προσέχετε πολύ τις διατροφικές σας συνήθειες. Δεν θα ήταν «καταστροφικό» να φορέσεις το νέο σου φορεματάκι και η κοιλιά σου να είναι σαν… καρπούζι; Μπορείς να δεις εδώ έναν φυσικό χυμό που καίει το κοιλιακό λίπος και ξεφουσκώνει, αν θες γρήγορα αποτελέσματα.

Μην αγχώνεστε! Ακόμη και οι άνθρωποι που έχουν τέλεια σώματα αντιμετωπίζουν προβλήματα με πρήξιμο στην κοιλιά ύστερα από 1-2 γεύματα. Και πραγματικά δεν έχει σημασία πόσο υγιεινό ήταν το γεύμα.

Η Τίφανι Μπριέν έχει τρέλα με τον υγιεινό τρόπο ζωής και είναι δημοφιλής blogger υγείας. Τα προφίλ της σε Facebook και Instagram είναι γεμάτα θετική ενέργεια και σίγουρα ξέρει πως να δίνει κίνητρο στους οπαδούς της.

Η τελευταία της δημοσίευση στο Facebook δημιούργησε σάλο στο διαδίκτυο, δεδομένου ότι επικεντρώθηκε σε κάτι που συμβαίνει σε όλους μας, αλλά προσπαθούμε να το κρύβουμε.

Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο Facebook, που τραβήχτηκαν με 12 ώρες διαφορά. Αυτή στα αριστερά δείχνει το πρησμένο στομάχι της μετά από όλα τα γεύματα της ημέρας, ενώ το άλλο δείχνει την κοιλιά της μετά από 12 ώρες, αμέσως αφότου ξύπνησε.

Μαζί με το παρακάτω κείμενο:

Όχι, δεν είμαι 6 μηνών έγκυος. Είναι απλά το «μωρό» μου από το φαγητό! Αυτές οι δύο φωτογραφίες έχουν 12 ώρες διαφορά!

Δεν είμαστε όλοι αυτό που φαινόμαστε στα social media. Σκέφτηκα να μοιραστώ μια κακή μου μέρα μαζί σας για να σας δείξω ότι κανείς δεν είναι «τέλειος» και ότι δεν γκρεμίστηκε ο κόσμος για μια μέρα που το σώμα σας απλά αποφάσισε να «μην παίξει μπάλα». Μην ανησυχείτε κοpίτσια, είναι αναπόσπαστο μέρος του να είσαι γυναίκα! Πρόκειται για ένα απολαυστικό κοκτέιλ έλλειψης ύπνου, στρες, ορμονών και τροφικής δυσανεξίας.

Έμαθα πολλά τα τελευταία χρόνια μέσα από την προσωπική μου έρευνα όσον αφορά τα δικά μου προβλήματα, όταν παρατήρησα το σώμα μου να τα «παίζει» όταν έκανα ορισμένα πράγματα ή όταν έτρωγα ορισμένα τρόφιμα. Ήταν πραγματικά απογοητευτικό, γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω ποιο ήταν ακριβώς το πρόβλημα.

Αυτή η φωτογραφία είναι από μία από εκείνες τις μέρες. Κατέγραψα ό,τι είχα φάει και ήταν σχετικά «καθαρά», έτσι θα μπορούσε να είναι κάτι που νομίζω ότι είναι «υγιές» αλλά το σώμα μου έχει άλλη άποψη.

Στρες. Ο δολοφόνος. Έχω μια πολυάσχολη και αγχωτική δουλειά. Λατρεύω τη δουλειά μου και δεν θα την άλλαζα για τον κόσμο, αλλά πρέπει να επενδύω χρόνο στο να χαλαρώνω ύστερα. Γιόγκα, βόλτες με το σκύλο ή απλά σειρές, συνήθως δουλεύουν.

Ύπνος. Είμαι ένοχη όσον αφορά την έλλειψη ύπνου. Ο οργανισμό μας χρειάζεται 8 ώρες για να χαλαρώσει και να ανοικοδομηθεί. Εγώ τουλάχιστον, από τη στιγμή που τελειώνω τη δουλειά, πηγαίνω στο γυμναστήριο, γυρίζω σπίτι και τρώω, προετοιμάζω τα σνακ μου, κάθομαι λίγο και πριν το καταλάβω έχει πάει 23:30… Δεν είναι ιδανικό!

Δεν είμαι σε καμία περίπτωση τέλεια. Στην πραγματικότητα, είμαι μίλια μακριά από το να είμαι πρότυπο όσον αφορά το πόσο φροντίζω τον εαυτό μου με την πλήρη έννοια. Όλοι έχουμε τις αδυναμίας μας. Ξέρω τι κάνω λάθος και ξέρω πως μπορεί να διορθωθεί, αλλά το να εφαρμόσουμε κάτι στον τρόπο ζωής μας, δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. Προσπαθήστε σκληρά να κοιμάστε περισσότερο, να χαλαρώνετε περισσότερο και να τρώτε σωστά (όχι λιγότερο) και είμαι σίγουρη ότι θα δείτε βελτίωση.

Κορυφαίες συμβουλές:

  • Κοιμηθείτε!
  • Καταγράψτε σε ένα ημερολόγιο ποιες τροφές σας προκαλούν πρήξιμο.
  • Μην προσπαθείτε να αντισταθμίσετε την φουσκωμένη κοιλιά με επιπλέον γυμναστική. Δεν είναι λίπος. Η άσκηση πιθανότατα θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.
  • Δοκιμάστε συμπληρώματα για την υγεία του εντέρου – πολυβιταμίνες και προβιοτικά.
  • Πίνετε τσάι μέντας για να καταπραΰνετε το στομάχι σας.
  • Χαλαρώστε και να είστε ευτυχισμένοι…
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share