Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μητέρα ζήτησε το διαχωρισμό των σιαμαίων μωρών της με ποσοστό επιτυχίας μόλις 5% - Η συνέχεια σοκάρει... (Video)

Σοκαριστική ιστορία

20 Μαρτίου 2023 15:30
Μητέρα ζήτησε το διαχωρισμό των σιαμαίων μωρών της με ποσοστό επιτυχίας μόλις 5% - Η συνέχεια σοκάρει... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Curt και η Misty Oglesby πέταξαν από τη χαρά τους όταν έμαθαν ότι η Misty ήταν έγκυος. Έμαθαν όχι μόνο ότι η Misty περίμενε δίδυμα αλλά και ότι τα μωρά ήταν σιαμαία! Όμως η μητέρα ζήτησε το διαχωρισμό των σιαμαίων μωρών της με ποσοστό επιτυχίας μόλις 5%. Επίσης, δύο σιαμαία δίδυμα γεννήθηκαν σε ιδιωτική κλινική στο Σατζάχανπουρ της Ινδίας.

Η κατάσταση ήταν τόσο δύσκολη που οι γιατροί είπαν πολλές φορές στους γονείς τους να τις αποχαιρετήσουν. Ωστόσο, τα κορίτσια άντεξαν και επιτράπηκε στους γονείς να τις φέρουν στο σπίτι τους, στην Indiana, 15 μέρες έπειτα από τη γέννησή τους.

«Είναι μαχήτριες», ανέφερε η Misty. «Θέλουν να ζήσουν… είναι υπέροχες». Χάρη στο ταλαντούχο και αφοσιωμένο προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου του Cincinnati, οι δίδυμες είναι τώρα 2μιση ετών και χαίρουν άκρας υγείας.

Και τα δύο κορίτσια χρειάζονται συμπληρώματα διατροφής με τη βοήθεια του καθετήρα σίτισης. Η Selah χρειάζεται φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία και λογοθεραπεία όμως, σε γενικές γραμμές, ζουν ως φυσιολογικά νήπια.

«Ήταν κάτι που με άγγιξε πολύ. Είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω περάσει», ανέφερε η Misty. «Καμία μέρα δεν θεωρώ δεδομένη. Ό,τι καταφέρνουν… όλα για μένα είναι μία μεγάλη νίκη. απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί τους».

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με την περιπέτειά τους:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share