Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023

Δίπλωσε ένα αλουμινόχαρτο και έβαλε πάνω μπέικον - Στη συνέχεια το έβαλε στο φούρνο και...

Δοκιμάστε το!

20 Μαρτίου 2023 15:02
Δίπλωσε ένα αλουμινόχαρτο και έβαλε πάνω μπέικον - Στη συνέχεια το έβαλε στο φούρνο και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine,gr μετά την τέλεια συνταγή με το μπέικον και τις πατάτες, θα σας παρουσιάσει ένα σούπερ μυστικό για να μαγειρεύετε εύκολα το αγαπημένο σας αλλαντικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε αλουμινόχαρτο.

Συγκεκριμένα, αν σας αρέσει το μπέικον και το προτιμάτε για το πρωινό σας, το παρακάτω τέχνασμα θα αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύατε μέχρι σήμερα. Το παρακάτω βίντεο δημοσιεύτηκε στο Youtube και στο κανάλι "America'Το Athensmagazine,gr μετά την τέλεια συνταγή με το μπέικον και τις πατάτες, θα σας παρουσιάσει ένα σούπερ μυστικό για να μαγειρεύετε εύκολα το αγαπημένο σας αλλαντικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε αλουμινόχαρτο.s Test Kitchen" και θα μας διδάξει, με μερικές συμβουλές, πώς θα δημιουργήσουμε τη δική μας σχάρα για να μαγειρεύουμε με τέλειο τρόπο το μπέικον μας.

Ξεκινήστε διπλώνοντας ένα αλουμινόχαρτο με τον τρόπο που θα δείτε παρακάτω:

Μέσα σε ψωμί του τοστ έβαλε μπέικον και αυγό - Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει

Σε ποιον δεν αρέσουν τα αυγά και το μπέικον; Αν είστε λάτρεις αυτών έχουμε μια πολύ εύκολη και απλή συνταγή που θα λατρέψετε, και πρέπει να την δοκιμάσετε!

Αν έχετε βαρεθεί να τρώτε κάθε μέρα δημητριακά για το πρωινό σας, η αναζήτησή σας για την τέλεια συνταγή μόλις τελείωσε. Με αυγά και μπέικον μπορείτε να φτιάξετε μέχρι και μακαρόνια, αν και αυτή η συνταγή παρακάτω είναι το ίδιο ιδιαίτερη.

Στο παρακάτω βίντεο, ο αγαπημένος μας YouTuber YoYoMax12 δημιουργεί «φωλιές» με μπέικον και αυγό που δε θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share