Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

22 χρόνια αυτή η γιαγιά κρατάει ένα φέρετρο στο υπόγειό της - Μόλις δείτε τι έχει μέσα θα σας σηκωθεί η τρίχα (Video)

Ανατριχιαστικό

20 Μαρτίου 2023 09:15
22 χρόνια αυτή η γιαγιά κρατάει ένα φέρετρο στο υπόγειό της - Μόλις δείτε τι έχει μέσα θα σας σηκωθεί η τρίχα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

22 χρόνια μια μητέρα κρατάει ένα φέρετρο στο υπόγειό της. Μόλις δείτε τι έχει μέσα θα σας σηκωθεί η τρίχα. Επίσης, ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε μια κηδεία, όταν λίγο πριν βάλουν το νεκρό στον τάφο μια γυναίκα πήδηξε πάνω στο φέρετρο.

Όπως οι περισσότεροι γονείς, η Tsiuri Kwaratskhelia από την Λαϊκή Δημοκρατία της Γεωργίας ήθελε να κρατήσει το παιδί της κοντά της για πάντα. Αλλά για να το πετύχει, έπρεπε να πάει τα πράγματα στα άκρα. Όταν ο γιος της, Joni Bakaradze, πέθανε η Tsiuri δεν μπορούσε να το αποδεχτεί.

Πράγματι, αποφάσισε πως δεν μπορούσε να τον αφήσει να φύγει και τελικά κράτησε το πτώμα του σε ένα φέρετρο στο υπόγειό της για 22 χρόνια. Διατήρησε το σώμα χρησιμοποιώντας βάλσαμο μέχρι που μία φωνή στο όνειρό της της είπε να χρησιμοποιεί βότκα. Από τότε έκανε μπάνιο σε βότκα κάθε μέρα το άψυχο σώμα του παιδιού της: “Εάν δεν το έκανα αυτό, το σώμα του θα γινόταν μαύρο. Για τα πρώτα 10 χρόνια, άλλαζα τα ρούχα του στα γενέθλιά του” εξήγησε η Tsiuri.

Καθώς όμως περνούσαν τα χρόνια, η υγεία της χειροτέρεψε και δεν μπορούσε πλέον να φροντίζει τον γιο της που είχε γίνει μούμια. Ωστόσο, είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο. Πιστεύει πως αυτό θα βοηθήσει τον εγγονό της να τον θυμάται: “Ο Joni ήθελε το παιδί του να δει τι πατέρα είχε. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος.” Δείτε αναλυτικά την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share