Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023

Γονείς εγκατέστησαν μια κάμερα στο δωμάτιο του μωρού - Αφού άκουσαν την ηχογράφηση, σοκαρίστηκαν! (Video)

Σοκαριστική ιστορία

20 Μαρτίου 2023 08:49
Γονείς εγκατέστησαν μια κάμερα στο δωμάτιο του μωρού - Αφού άκουσαν την ηχογράφηση, σοκαρίστηκαν! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γονείς εγκατέστησαν μια κάμερα στο δωμάτιο του μωρού και αφού άκουσαν την ηχογράφηση, σοκαρίστηκαν! Δεν υπάρχουν κανόνες στον κόσμο χωρίς εξαιρέσεις. Υπάρχουν τόσο μοχθηρά, ακοινώνητα σκυλιά που γρυλίζουν δυσαρεστημένα σε όλους και σε όλαζ, αλλά γενικά, οι τετράποδοι φίλοι και τα παιδιά όλων των ηλικιών τα πάνε καλά.

Επίσης, μία οικογένεια πήρε σπίτι της δοκιμαστικά ένα 19χρονο "προβληματικό" κορίτσι, αφού έστησαν μια κάμερα 6 μήνες μετά ήρθε η ώρα να της ανακοινώσουν κάτι σοκαριστικό!

19χρονη έβαλε κάμερα και έπιασε την γάτα της «στα πράσα» ενώ έκλεβε φαγητό - Η αντίδρασή της έχει ξετρελάνει όλο το διαδίκτυο (photos)

Μία 19χρονη έβαλε κάμερα και έπιασε την γάτα της «στα πράσα» ενώ έκλεβε φαγητό. Η αντίδρασή της έχει ξετρελάνει όλο το διαδίκτυο. Επίσης, μία 27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο νομίζοντας ότι την κλέβει ο συγκάτοικός της και μόλις είδε το βίντεο όμως... αηδίασε.

Γνωρίστε την 19χρονη Sophia Lindner από το Ardmore της Φιλαδέλφεια και την γάτα της, Percy. Οι Lindners έχουν τον Percy εδώ και 6 χρόνια και όλο αυτόν τον καιρό τους κάνει τη ζωή μαρτύριο.

Είπαν πως η γάτα τους κάνει σκανταλιές από την πρώτη μέρα που την πήραν. Ειδικά όταν πρόκειται για φαγητό, τίποτα δεν την σταματάει. “Παρόλο που ξέρει τους κανόνες, θα προσπαθήσει να τους παραβλέψει,” είπε η Sophia.

“Ξέρει πώς να κλέβει από ντουλάπια και τσάντες.” Ωστόσο, λέει πως πλέον το έχουν κάνει παράδοση τα Χριστούγεννα να φτιάχνουν ρολά κανέλας τα πρωινά και παρόλο που προειδοποίησε την γάτα της να μην κάνει τίποτα, εκείνη δεν την άκουσε.

Φυσικά, παρά τις προειδοποιήσεις, ο Percy έκανε την επίθεσή του. Το καλύτερο όμως ήταν ότι τον έπιασε ακριβώς την στιγμή που κατάλαβε ότι τον συνέλαβαν. Ανέβασε αυτή τη στιγμή στο Twitter και από τότε έχει γίνει viral.

Και για όσους έχουν γάτες, αυτό το βλέμμα είναι πολύ γνωστό, κάτι το οποίο τους ενέπνευσε να ανεβάσουν και τις δικές τους παρόμοιες στιγμές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share