Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε μαγειρική σόδα στους υαλοκαθαριστήρες - Αν είστε οδηγοί θα σωθείτε!

Πανέξυπνο

19 Μαρτίου 2023 19:50
Έβαλε μαγειρική σόδα στους υαλοκαθαριστήρες - Αν είστε οδηγοί θα σωθείτε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε τι θα συμβεί εάν ρίξετε στους υαλοκαθαριστήρες σας μαγειρική σόδα; Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με ανοικτό το στόμα. Δες τι γίνεται αν ρίξεις σόδα στους τοίχους!

Η μαγειρική σόδα, έχει αποδείξει πως έχει πολλές χρήσεις. Βρήκαμε μία η οποία θα βοηθήσει τους πάντες.

Οι υαλοκαθαριστήρες εκτός του ότι φθείρονται από τις καιρικές συνθήκες και χρειάζονται αλλαγή, συχνά «φιλοξενούν» σκόνη που μπορεί να χαράξει το παρμπρίζ σας. Με την ευκαιρία διαβάστε: Βάζει ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα κάτω από την γλώσσα! Λίγα λεπτά μετά...

Έβαλε μαγειρική σόδα στους υαλοκαθαριστήρες - Αν είστε οδηγοί θα σωθείτε!

Καθαρίστε τα λάστιχά τους ακολουθώντας την απλή συνταγή: κάντε ένα διάλυμα από 1/4 φλιτζανιού μαγειρική σόδα και 1 λίτρο κρύο νερό.

Περάστε απαλά τα λάστιχα και σκουπίστε τις δύο πλευρές με ένα μαλακό πανί ή απορροφητικό χαρτί εμποτισμένο με διάλυμα (π.χ τύπου μωρομάντηλα). Στη συνέχεια, σκουπίστε τα λάστιχα με ένα στεγνό πανί, πριν τοποθετήσετε τους υαλοκαθαριστήρες στη θέση τους.

Ρίξτε 1/4 του φλιτζανιού μαγειρική σόδα σε ένα μεγάλο, καθαρό με καπάκι και στη συνέχεια προσθέστε 1/4 του φλιτζανιού υγρό πιάτων και αρκετό νερό για να γεμίσει σχεδόν μέχρι πάνω. Βιδώστε το καπάκι, ανακινήστε καλά και όταν θελήσετε να πλύνετε το αυτοκίνητό σας, βγάλτε το «μαγικό υγρό». Ανακινήστε το μπουκάλι ζωηρά, προσθέστε ζεστό νερό και ελάχιστο καθαριστικό εμπορίου και είναι έτοιμο για χρήση.

Έριξε μαγειρική σόδα στο πάπλωμα και το έβαλε στο πλυντήριο. Έπειτα κατάλαβε ότι...

Τι θα συμβεί αν ρίξετε μαγειρική σόδα στο πάπλωμα και μετά το βάλετε στο πλυντήριο; Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Η μαγειρική σόδα έχει "αποδείξει" πως μπορεί να κάνει τα πάντα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Πήρε ένα μπολ, έριξε μαγειρική σόδα και το έβαλε στο ψυγείο. Μετά το έβγαλε και συνέβη το απίστευτο...

Σε περίπτωση λοιπόν, που θέλετε να πλύνετε τα παπλώματά σας πριν τα στρώσετε, βάλτε μαγειρική σόδα και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

Συγκεκριμένα, βάλτε από το προηγούμενο βράδυ το πάπλωμά σας σε μια λεκάνη την οποία έχετε γεμίσει με κρύο νερό. Αφήστε τα εκεί.

Την επόμενη μέρα βάλτε τα κανονικά στο πλυντήριο και πλύντε τα στους 30 βαθμούς Κελσίου με μαγειρική σόδα. Μπορείτε να βάλετε αντί για απορρυπαντικό 1 φλ. μαγειρική σόδα.

Η σόδα θα βοηθήσει να απομακρυνθούν καλύτερα τα χημικά που έχουν χρησιμοποιηθεί ώστε να παραμένουν πεντακάθαρα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share