Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

97χρονη γιαγιά ξεσπά σε λυγμούς - Ζει το απόλυτο όνειρό της με 79 χρόνια καθυστέρηση

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

19 Μαρτίου 2023 11:59
97χρονη γιαγιά ξεσπά σε λυγμούς - Ζει το απόλυτο όνειρό της με 79 χρόνια καθυστέρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μακρινό 1932 η 97χρονη αυτή γιαγιά αναγκάστηκε να παρατήσει τις διδακτικές αίθουσες, η απογοήτευση της ήταν τεράστια. Η ηλικιωμένη Αγγλίδα αγαπούσε το σχολείο, όμως, η οικογενειακή κατάσταση της δεν της επέτρεψε να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Η μητέρα της είχε αρρωστήσει βαριά και η μεγαλύτερη κόρη της οικογενείας έπρεπε να αναλάβει τον μητρικό ρόλο στο σπίτι και να προσέξει τα μικρότερα αδέρφια της. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά που κάνει το γύρο του κόσμου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά ξέσπασε σε κλάματα μετά από μήνες στο νοσοκομείο.

Για αυτό το λόγο αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο, εγκαταλείποντας έτσι τα όνειρα της. Τα χρόνια πέρασαν, όμως η κ. Μπέκεμα ποτέ δεν μπόρεσε να βρει χρόνο ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Σε ηλικία 97 ετών, ήταν πεπεισμένη πως ποτέ δεν πρόκειται να πάρει το πολυπόθητο πτυχίο της. Ωστόσο ένας μακρινός της συγγενής είχε διαφορετική άποψη. Επικοινώνησε με το σχολείο της ηλικιωμένης Αγγλίδας, ώστε να της αποδοθεί ένα τιμητικό δίπλωμα.

Το σχολείο συμφώνησε και κάπως έτσι η κ. Μπέκεμα είναι πλέον απόφοιτος του Grand Rapids Catholic Central High. Μάλιστα, το πτυχίο αναγράφει ως ημερομηνία τον Ιούνιο του 1936, όταν και θα αποφοιτούσε κανονικά. Η αντίδραση της 97χρονης ήταν συγκινητική. Παίρνοντας στα χέρια της το πτυχίο, με καθυστέρηση 79 ετών, ξέσπασε σε λυγμούς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share