Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Γονείς περίμεναν να θάψουν το μωρό τους αμέσως μετά τη γέννα - Αν προσέξετε όμως τι κρύβεται στα μαλλιά του θα πιστέψετε στα θαύματα (Video)

Μια συγκλονιστική ιστορία

19 Μαρτίου 2023 11:39
Γονείς περίμεναν να θάψουν το μωρό τους αμέσως μετά τη γέννα - Αν προσέξετε όμως τι κρύβεται στα μαλλιά του θα πιστέψετε στα θαύματα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γιατροί, οι νοσοκόμες, ακόμα και οι γονείς ήταν σίγουροι πως το μωρό τους, θα πεθάνει αμέσως μετά τη γέννησή του. Οι νοσοκόμες δεν έκαναν καν τον κόπο να το καθαρίσουν, να το ζυγίσουν ή να βγάλουν το υγρό από το λαιμό του. Επίσης, συγκλονίζει η αληθινή ιστορία μιας 20χρονης που γέννησε ένα μωρό με 2 κεφάλια.

Οι γονείς του δεν αγόρασαν προμήθειες για μωρά, αφού θα τον έθαβαν αμέσως μετά. Ο γιος τους γεννήθηκε με εγκεφαλοκήλη, μία πάθηση που κάνει τον εγκέφαλο να προεξέχει από μία τρύπα στο κρανίο του. Έγινε όμως κάτι που δεν περίμεναν. Επιβίωσε ως εκ θαύματος.

Ενώ περίμεναν να ζήσει μερικές ώρες και πίστευαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά, ο μικρός πολεμιστής συνέχισε να ζει, μήνα μετά το μήνα. Οι γιατροί επέμεναν πως δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει τελικά, αλλά εκείνος ποτέ δεν τα παράτησε.

Οι γονείς γνώρισαν έναν γιατρό, τον Dr. John Meara, που τους είπε αυτό που οι άλλοι γιατροί δεν μπορούσαν. Ο γιος τους είχε ελπίδα. Ο Dr. Meara εκτύπωσε ένα τρισδιάστατο μοντέλο του εγκεφάλου του. Στη συνέχεια σκέφτηκε ένα σχέδιο να κόψει το κρανίο του για να δημιουργήσει χώρο για τον εγκέφαλό του.

Σχεδόν στους 7 μήνες, ο μικρός Bentley έκανε την δύσκολη αυτή εγχείρηση και τελικά επιβίωσε. Ενώ περιμένουν να έχει πιο αργή ανάπτυξη από τα άλλα παιδιά, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Εκείνος και οι γονείς του ποτέ δεν θα τα παρατήσουν.

“Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει τελικά αυτό το παιδί. Είναι πολύ διαφορετικός και κάθε βήμα που κάνει είναι πραγματική ευλογία.” είπε η μητέρα του.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share